Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

Omvisning Akershus slott

Et besøk på Akershus slott er en vandring gjennom Norges historie fra 1300-tallet og frem til i dag.

Fullt. Venteliste.

NB! Omvisningen er flyttet fra 15. juni til 1. juni. Vi har også bestilt en ekstra guide, så det er derfor noen ledige plasser igjen.

Akershus slott

Her finner du restene av den opprinnelige middelalderborgen, rom fra de dansk-norske kongenes residens, dystre fangehull, smale ganger og storslåtte haller. Knapt noen annen bygning i Norge har gjennom så lang tid spilt en så sentral rolle i vår historie – og gjør det fremdeles.

Omvisning for NITO Pensjonistene

Vi møtes direkte ved inngangen på Akershus slott. Omvisningen begynner kl. 11.00. Møt opp i god tid før det. Etter omvisningen samles vi til lunsj i nærheten (kommer tilbake med mer informasjon).

Pensjonistaktivitet i Oslo og Akershus

  • Torsdag 19. januar - Blodsmak og melkesyre gjennom Frankrike
  • Torsdag 9. februar - NITO anno 2017 med President Trond Markussen
  • Torsdag 16. mars - Organisasjon TODT
  • Torsdag 27. april - Tur til Arcus
  • Torsdag 11. mai - Tur til Marinemuseet i Horten
  • Torsdag 1. juniOmvisning Akershus slott (Ny dato)

Dette er en programserie laget av og for NITO Pensjonistene i NITO Oslo og Akershus. Alle NITO-arrangementer er åpne for alle medlemmer, men pensjonistene vil bli prioritert.

NITO Pensjonistene

NITO Pensjonistene er et viktig nettverk for mange medlemmer som har sluttet i arbeidslivet. NITO Pensjonistene arrangerer temamøter, turer og omvisninger for alle medlemmer, men spesielt for de som definerer seg som pensjonist.

Selv om man som NITO Pensjonistene bare betaler 10% av medlemskontingenten, har man de samme medlemsfordeler og rettigheter som yrkesaktive medlemmer og deltar i avdelingens ulike aktiviteter. Mange NITO pensjonister bidrar aktivt hver måned til NITOs aktivitet utad og internt.