Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

Pensjonist: Omvisning Akershus slott

Et besøk på Akershus slott er en vandring gjennom Norges historie fra 1300-tallet og frem til i dag.

Fullt

Akershus slott

Her finner du restene av den opprinnelige middelalderborgen, rom fra de dansk-norske kongenes residens, dystre fangehull, smale ganger og storslåtte haller. Knapt noen annen bygning i Norge har gjennom så lang tid spilt en så sentral rolle i vår historie – og gjør det fremdeles.

Omvisning for NITO Pensjonistene

Vi møtes direkte ved inngangen på Akershus slott. Omvisningen begynner kl. 11.00. Møt opp i god tid før det. Etter omvisningen samles vi til lunsj i nærheten (kommer tilbake med mer informasjon).

Pensjonistaktivitet i Oslo og Akershus

Dette er en programserie laget av og for NITO Pensjonistene i NITO Oslo og Akershus. Alle NITO-arrangementer er åpne for alle medlemmer, men pensjonistene vil bli prioritert.

NITO Pensjonistene

NITO Pensjonistene er et viktig nettverk for mange medlemmer som har sluttet i arbeidslivet. NITO Pensjonistene arrangerer temamøter, turer og omvisninger for alle medlemmer, men spesielt for de som definerer seg som pensjonist.

Selv om man som NITO Pensjonistene bare betaler 10% av medlemskontingenten, har man de samme medlemsfordeler og rettigheter som yrkesaktive medlemmer og deltar i avdelingens ulike aktiviteter. Mange NITO pensjonister bidrar aktivt hver måned til NITOs aktivitet utad og internt.