Gå til innhold
NITO Vest-Agder

Pensjonist: Julelunsj med foredrag

Bli med på en god julelunsj der vi også byr på foredrag om "Trender og utvikling" i bilbransjen. I tillegg får du høre om lokalt NITO-nytt.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

FullførProgram

  • Innledning  og medlemsinformasjon ved Robert Alsaker, leder i pensjonistutvalget
  • Dagens foredrag:  - Trender og utvikling i bilbransjen ved Terje Jochumsen  fra Gumpengruppen.
  • Vi koser oss med en god julelunsj.

Vi treffes for en sosial formiddag med julelunsj  inkludert en hyggelig prat med tidligere yrkesaktive NITO-medlemmer.


Informasjon

  • Endelig avklaringer på sted er enda ikke på plass, enn så lenge har vi ført opp Scandic Kristiansand Bystranda. Blir det et annet sted vil dette bli oppdatert i vår invitasjon.
  • Det er avgiftsbelagt parkeringsplass i sentrum.
  • Utvalget dekker en enhet drikke (mineralvann) i tillegg til lunsjen til hvert medlem.

 

 

Noen spørsmål?

Ta kontakt med Eva Ingebrethsen,
medlem i pensjonistutvalget:

E-post

Mobil 911 70 771

Om oss

Pensjonistgruppen er et nettverk for alle medlemmer i NITO Vest-Agder som har status som uføre-, tidlig- eller alderspensjonister. I regi av pensjonistgruppen arrangeres det temamøter og befaringer med faglige og sosiale perspektiver. Virksomheten inngår i avdelingens faglige aktiviteter, og skal bidra til å nå mål som er fastsatt innenfor NITOs strategier.

Organisering

Pensjonistgruppen defineres som en lokal fag- og interessegruppe med hjemmel i vedtekter for NITOs avdelinger. Avdelingsstyret oppnevner innen utgangen av februar hvert år et arbeidsutvalg for pensjonistgruppen. Arbeidsutvalget betegnes Pensjonistutvalget NITO Vest-Agder, og skal bestå av inntil 5 personer, herav leder, nestleder og styremedlemmer.

Pensjonistutvalgets hovedoppgave er å planlegge og gjennomføre attraktive aktiviteter for en blandet medlemsgruppe. Det oppfordres fra avdelingsstyret på enkelte arrangementer å åpne arrangementene opp for øvrige NITO-medlemmer.