Gå til innhold
NITO Buskerud

Pensjonister: Teaterforestilling og pizza

Meld deg på en hyggelig kveld i Drammen Teater med forestillingen: Gjengangere av Henrik Ibsen. Servering av pizza på Jonas B. Gundersen i Drammen før forestillingen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Aktiviteter

mandag 13.11.2017 17:01-21:31

Personopplysninger

Fullfør

Vi har alle så mye vi gjerne skulle gjort annerledes enn vi gjorde. En urett vi begikk. En sjanse vi ikke tok. Et valg vi ikke våget. Om det bare kunne gjøres om! Men det er for sent. Skaden er skjedd. Vi vet det.

Vi prøver å glemme det. Men var det alvorlig nok, vil det før eller siden hjemsøke oss. På samme måte er det med familien vi kommer fra. Den bestemmer hvem vi blir. Uansett hvor mye vi forsøker å befri oss fra hva generasjoner har gjort før oss. Det er dette det handler om i Gjengangere – Ibsens kanskje aller skarpeste og samtidig mest gripende skuespill.

Billetter

Billettpris honnør: kr. 300. Det er reservert 30 billetter og disse må dere selv hente i Drammen Teater. Billettene er reservert til 29. september 2017. Her blir det først til mølla....

Ved henting av billetter oppgir dere mobilnummer 917 83 766 som er telefonnummeret til Henning U. Pettersen, medlem av pensjonistgruppen i Drammen og omegn.

Før teaterforestillingen har vi gleden av å invitere til pizza på restaurant Jonas B. Gundersen, Bragernes Torg 8 i Drammen klokken 17.00. Pizza og tilhørende drikke dekkes for NITO medlemmer. Ledsager betaler selv for bevertning.

Ved henting av teaterbillett, må du sende SMS til 91783766 som er telefonnummeret til Henning U. Pettersen eller  slik at det blir bestilt bord til riktig antall personer på Jonas B. Gundersen. Om du melder deg på NITOs nettsider, så får Henning U. Pettersen informasjon om din påmelding.

Har du spørsmål, så er det bare å ta kontakt med Henning U. Pettersen.