Gå til innhold
NITO KOMPETANSESENTER

Modifikasjonskonferansen 2019 - Hvordan tjener vi penger - sammen?

Oljebransjen står som helhet foran en forventet opptur de nærmeste tre årene. Kombinasjonen av høyere oljepriser, nye funn og aldring av anlegg forventes å gi et stort aktivitetsløft for vedlikehold og modifikasjoner på norsk sokkel.

Registrerer du 2 eller flere personer fra samme selskap tilkommer en rabatt på 30% av fullpris, til delegat 2,3, 4 ++ (6.230,- eks.MVA)

Meld deg på MOD2019

Illustrasjonsfoto: Olje- og gasskomponenterHvordan sikre en levedyktig verdikjede?

Bransjen står foran en ny opptur med pågående prosjekter for over 390 milliarder kroner. Høyere oljepris, flere nye tie-backs og aldring av anlegg forventes å gi et stort aktivitetsløft for vedlikehold og modifikasjoner. Den virkelig store utfordringen er nå hvordan bransjen klare å opprettholde et attraktivt kostnadsnivå og samtidig få forsvarlig lønnsomhet i leverandørkjeden.

Modifikasjonskonferansen tilbyr i god tradisjon en bred oversikt over kommende forretningsplaner og muligheter i denne viktige delen av oljebransjen. 

Velkommen til den 22. Modifikasjonskonferansen 27.- 28. mars 2019, Clarion Hotell Air, Stavanger.  

Aktuelle fagkurs

Bli medlem i NITO

Gjør som over 88.000 andre ingeniører og teknologer. Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2019 kan du trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt!

Bli medlem i dag