Gå til innhold
NITO på Arendalsuka
< Kurs og arrangementer

Arendalsuka: har du lyst og mulighet til å delta?

NITO har deltatt på Arendalsuka hvert år siden starten. Forberedelsene til årets uke er i full gang. Som før trenger vi hjelp til å betjene standen vår - og du er herved invitert til å melde din interesse.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

Feltet er påkrevd
Feltet er påkrevd

Standen blir strategisk plassert på Sam Eydes plass fra og med mandag 12. august til og med fredag 16. august. Tidligere har mange medlemmer og tillitsvalgte meldt seg til tjeneste for å møte besøkende på NITO-standen og for å synligjøre den flotte organisasjonen vår. Det er supert. De som deltar vil i tillegg bli invitert til et hyggelig NITO-event torsdag kveld.

Har du lyst til å bidra i år? Meld inn dine ønsker snarest

Vi deler dagene inn i flere økter og du kan velge å delta en økt eller flere. For å planlegge ber vi om at du registrerer deg via påmelding på denne siden, og at du huker av for ditt valg når det gjelder dag/tidspunkt.  

Åpningstider stand

Mandag 12. august kl. 14:00 - 18:00
Tirsdag 13. august kl. 11:00 - 17:00
Onsdag 14. august kl. 11:00 - 17:00
Torsdag 15. august kl. 11:00 - 17:00
Fredag 16. august kl. 09:00 - 14:00 

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke dekker tapt arbeidsfortjeneste, dietter eller opphold/ overnatting i forbindelse med deltakelse. Reise til/fra stand kan dekkes for medlemmer i Agder, men dersom du kommer fra andre avdelinger må dette ev. dekkes av andre. 

- Jeg gleder meg skikkelig til Arendalsuka. Det er en flott anledning til å synliggjøre både NITO som organisasjon, og Ingeniørenes og teknologenes betydning for videre utvikling av samfunn og næringsliv. Å møte mennesker på stand er gøy!
Raymond Haugli, leder NITOs bedriftsgruppe ved Hernis Scan Systems AS i Arendal og hovedstyremedlem i NITO

NITO på Arendalsuka

– en unik mulighet for hvem som helst til å komme tett på politikken. Les mer om NITOs engasjement for, og under, Arendaluka.

Hva mener NITO?

På vegne av medlemmene er vi engasjert i en rekke saker og politikkområder:

NITO på Arendaluka 2019