Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Elbil og elbillading

Har du elbil, planlegger du å skaffe deg en, eller har spørsmål om elbiler eller lading?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Praktisk kunnskap om grønt skifte

På denne temakvelden har vi invitert Jan Tore Gjøby fra firmaet eMobility Norway som har som mål å levere praktisk kunnskap til det grønne skiftet.

Lading av elbiler

Temakvelden vil gi en god innføring i både fordeler og utfordringer ved å etablere gode ladeløsninger for elbiler og plug-in hybrider. Du vil få en forståelse for hvilke utfordringer og muligheter det er å eie en elbil. Gjennomgang av de forskjellige formene for lading og fokus på sikkerhetsutfordringene.

Nettverksgruppen klima og miljø ønsker å formidle kunnskap innen temaer som omhandler klima og miljø. Både for å lære, skape bevissthet og fremme innovasjon på tvers av fagmiljøer.

Arrangementet holdes i Vika Atrium. Enkel servering fra kl. 16:30.

Oslo europeisk miljøhovedstad 2019

Oslo-Radhus-NT-01737_1024 MH.jpg

EU kåret Oslo til europeisk miljøhovedstad i 2019. Oslo vant konkurransen mot 13 andre europeisk byer fordi vi kan vise til noen av de beste resultatene og løsningene for en mer klima- og miljøvennlig by.

Søkerbyene konkurrerte i tolv kategorier, blant annet arbeidet for å redusere klimautslipp, bedre vann- og luftkvalitet, miljøinnovasjon, øke tilgang til grøntarealer, sikre biologisk mangfold og tilrettelegge for syklende og gående.

NITO Oslo og Akershus er offisiell samarbeidspartner til Oslo kommune i 2019 som miljøhovedstad. Lokalavdelingen legger opp til et bredt og ambisiøst program for å spre kunnskap og engasjement rundt teknologi, klima, miljø og ingeniøryrket.

Program 

NITO Klima og miljø, Oslo og Akershus

Nettverksgruppen NITO Klima og miljø, Oslo og Akershus har som målet å skape kunnskap, forståelse, ideer og engasjement på tvers av alle sektorer og fagnettverk.

!