Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Familiedag på VilVite

Har du vært på VilVite før? Nå har du muligheten. Vitensenteret VilVite er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter for teknologi, naturvitenskap og realfag. Aktiviteter for barn og voksne - her kan alle leke, lære og ha det gøy sammen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

søndag 08.11.2020 17:30-20:00

Velg hvor mange billetter du ønsker, maks 4 billetter. Barn under 3 år trenger ikke billett.

Feltet er påkrevd

 

Vitensenteret inviterer folk i alle aldre til å ta del i vitenskapelig arbeid og eksperimenter og retter seg spesielt mot barn og unge under utdanning.

Vitensenteret legger vekt på det interaktive og er rettet mot menneskene som tenkere, skapere og brukere i stedet for passive forbrukere og tilskuere. Publikum skal ikke fortelles hvordan verden er, de skal bli inspirert til å finne ut av det selv. 

Praktisk 

I år har vi satt opp familiedagen etter ordinær åpnngstid for å ta hensyn til smittevernet i forbindelse med covid-19.

Selv med familiedag om ettermiddagen blir det et vitenshow kl. 18.00 og kl. 19.00, som varer i ca 20. minutter. Det er plass til maks 60 personer per show. Påmelding til disse ved ankomst Vitensenteret - første mann til mølla.

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider

Vær oppmerksom på følgende: 

  • Ikke møt opp på arrangementet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon  
  • Husk god hånd- og hostehygiene 
  • Så langt det lar seg gjøre bør man unngå å benytte kollektivtransport. Dersom man må benytte kollektivtransport, skal man unngå rushtiden. Følg lokale råd om bruk av munnbind etc. 
  • Hold én meters avstand til andre møtedeltakere til enhver tid  
  • Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)

Se også: NITO og koronapandemien

 

Avmelding til arrangement kan meldes på arrangementsdag etter kl. 13:00 på sms til 48189509, før gjøres det på min side.