Gå til innhold
Grønne piler i sirkel for å illustrere sirkulær ressursutnyttelse
< Kurs og arrangementer

Sirkulære forretningsstrategier

Vil du lære hvordan du og din bedrift kan bli mer sirkulære?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Sirkulær økonomi er nøkkelen til å nå klimamålene og FNs bærekraftsmål. Din bedrift må kjenne til de sirkulære prinsippene, trendene og mulighetene som nå ligger foran oss for å oppnå konkurransefortrinn i det grønne skiftet. 

I denne kursrekken på tre kurs, peker vi på konkrete verktøy, strategier og eksempler for å skape sirkulær kompetanse og konkurransekraft.

Alexander F.Christiansen fra Circular Norway drar oss gjennom det andre kurset i kursrekken om sirkulærøkonomi. 

Her introduseres sirkulære prinsipper, sirkulære strategier og konkrete verktøy. De bidrar til å gjøre din bedrift mer sirkulær, redusere bruk av råmaterialer, kutte CO2-utslipp og skape nye forretningsmodeller og utvikle nye strategier.   

  • Sirkulære nøkkelprinsipper
  • Sirkulære verdikjeder
  • Eksempler på norske sirkulære bedrifter
  • Gjennomgang av ulike analyseverktøy for å måle sirkularitet

Introduksjonskurs om sirkulær økonomi i tre moduler

I denne kursrekken peker vi på konkrete verktøy, strategier og eksempler for å skape sirkulær kompetanse og konkurransekraft.

Alexander F. Christiansen

Alexander F. Christiansen er leder for strategi og forretningsutvikling i Circular Norway. Han har bred erfaring med bærekraft og var prosjektleder og medforfatter for Circularity Gap Report Norway.

Alexander har tidligere jobbet ved DNV GL og Forsvarets forskningsinstitutt, og har en mastergrad i kjemi fra Universitetet i Oslo og en Master of Technology Management (MTM) fra NTNU / MIT Sloan School of Management.

Om Circular Norway

Circular Norway hjelper bedrifter, kommuner og nasjonale myndigheter med å fremskynde omstillingen til en sirkulær økonomi. Gjennom internasjonalt samarbeid og bruk av praktisk modeller og verktøy bygger vi bro mellom klima- og materialfotavtrykk; bedrifter og byer; og data og plattformer.

Circular Norway har levert toneangivende analyser av norsk økonomi (Circularity Gap Report Norway) og norske kommuner (Circle Scan Kongsvinger), samt hjulpet organisasjoner med å bygge sirkulær kompetanse og utvikle nye forretningsmodeller.

Verv en kollega

Ordinær kontingent er fradragsberettiget. Du kan trekke fra inntil kr. 3850,- i din skattepliktige inntekt!

Bli medlem

Oslo, klima og miljøarrangementer (5 neste)