Gå til innhold
Bokomslag Russlands hemmelige krig mot vesten
< Kurs og arrangementer

Øystein Bogen - Russlands hemmelige krig mot vesten

Spennende og skremmende om Russlands skjulte krigføring. NITO Svalbard inviterer medlemmer til Huset på middag og foredrag.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Russerne fører en hemmelig krig mot Vesten som ikke ligner på krigene vi kjenner fra før. I denne boka viser TV2s russlandsekspert Øystein Bogen hvordan den hemmelige krigen utspiller seg. Boka ble en bestselger når den kom ut i 2018, og er ikke mindre aktuell i 2021.

Det er et skremmende bilde som kommer fram, samtidig er beretningen like spennende som en kriminalfortelling fra den kalde krigen.

Ved hjelp av spioner, statsansatte hackere, organiserte kriminelle, milliarder av oljedollar og iskald kynisme forsøker Vladimir Putin å bryte ned vestlige demokratier gjennom destabilisering og uro.
Vi så det under den amerikanske valgkampen, men også Norge og andre europeiske land er under angrep.

Program og praktisk informasjon

  • 18:00 Velkommen, aperitiff og mingling
  • 18:30 Foredrag
  • 19:30 Middag

Det meldes fra om eventuelle allergier ved påmelding.

Vel møtt!

Øystein Bogen.jpg

Øystein Bogen

Norsk journalist og dokumentfilmskaper. Han har jobbet i TV 2 som utenriksreporter og vaktsjef siden 1995. Han har først og fremst dekket Russland og har i tillegg dekket en rekke internasjonaler kriger og konflikter. Siden 1999 har han hatt Russland som hovedfelt og har flere hundre reiser til landet. Han har tidligere gitt ut boka "Putin og jeg" i 2016.