Gå til innhold
byggeplass med kraner og stor blå himmel
< Kurs og arrangementer

Utslippsfrie byggeplasser

Hvordan henger aktiviteter på byggeplasser sammen med oppnåelse av klimamål? På dette webinaret får du høre hvordan innovativ teknologi kan bidra til reduserte utslipp i byggebransjen?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Klimastrategi for Oslo by er 95 prosent reduksjon i utslipp innen 2030 og krever utslippskutt i alle sektorer. Omsorgsbygg Oslo KF er landets største eiendomsforvalter og har som mål å være ledende på utvikling, bygging og forvaltning av miljøvennlige og energieffektive bygg. 

NITO Oslo og Akershus ved klima- og miljøenheten har invitert Romeo A. Thomassen i Omsorgsbygg til å formidle om arbeidet foretaket gjør for å bli en utslippsfri by, gjennom klimastrategi, utslippsfrie byggeplasser og bruk av nullutslippsteknologi. 

Romeo A. Thomassen

Romeo A.Thomassen.jpgSom fagansvarlig for bærekraftig og innovasjon vil Romeo A. Thomassen lede oss gjennom arbeidet som gjøres i Omsorgsbygg med klima og miljømål, utslippsfrie byggeplasser, nasjonalt og internasjonalt samarbeid, grønne anskaffelser i praksis, og innovasjons- og pilotprosjekter.

Bildet er lånt av Norsk Fjernvarme.

NITO klima- og miljøutvalgets neste arrangementer (Oslo)

NITO Klima og miljø, Oslo og Akershus

Nettverksgruppen NITO Klima og miljø, Oslo og Akershus har som målet å skape kunnskap, forståelse, ideer og engasjement på tvers av alle sektorer og fagnettverk.

!

De neste kurs og arrangementer

Utvalgte arrangementer med utgangspunkt i NITO Oslo og Akershus (men åpent for alle NITO-medlemmer)