Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Webinar: Hvordan gjøre elektronikk bærekraftig

Elektronikk er den raskest voksende industrien og avfallsstrømmen i verden. I 2019 kastet verdens forbrukere 54 millioner tonn elektronisk og elektrisk avfall – det meste på ukjente steder.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Avfallshåndteringen henger ikke med på de økende mengden elektronikkavfall som verden produserer hvert år. Ifølge FN betyr det at mye verdifullt råstoff går tapt og samtidig blir flere utsatt for farlige kjemikalier.

 Elektronikk krever mye ressurser og energi å produsere, og da er det viktig å forlenge levetiden for å minske presset på jorden ressurser. Hvis alle i EU beholder mobiltelefonen sin 1 år lenger, tilsvarer det å spare utslipp fra 1 million biler i ett år.

I omstillingen til en sirkulær økonomi er det essensielt å tilrettelegge for mer reparasjon. Tar vi vare på tingene våre, tar vi vare på naturen. I dette foredraget vil Kaja Juul Skarbø fra Restarters Norway snakke om hvordan de jobber med å skape en kultur for reparasjon, og hva som skal til for at elektronikken vår kan bli mer bærekraftig.

Kaja har tidligere hold foredrag om Restarters Norway på NITO seminar i regi av Oslo miljøhovedstad 2019. Et inspirerende og lærerikt foredrag som gjorde at vi ønsket å invitere Restarters på nytt. Foredraget passer for alle som er opptatt av bærekraft og det å gjøre en forskjell.

kaja.jpg

Jobber du i foretak som jobber innen klima og miljø og som kunne tenke seg og holde et webinar?

Kunnskapsformidling er nøkkelen til å finne gode løsninger for i bidra til økt bærekraft og ta vare på klima og miljø.

Vi er interessert i å komme i kontakt med dere som jobber i en bedrift som driver med noe som andre bør vite om. Ta kontakt for vi har 92 000 potensielle medlemmer som er interessert i å høre om det.  

NITO Klima og miljø, Oslo og Akershus

Nettverksgruppen NITO Klima og miljø, Oslo og Akershus har som målet å skape kunnskap, forståelse, ideer og engasjement på tvers av alle sektorer og fagnettverk.

!

Kurs og arrangementer i Oslo og Akershus

Se hva som skjer i avdeling Oslo og Akershus framover.