Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

ProblemSolvers #2

Vi utfordrer deg til å komme opp med en idé som kan legge grunnlaget for ditt eget selskap, og økonomisk vekst i Norge. Tar du utfordringen?

Send søknad om deltakelse nå!

Send søknad nå!

Velkommen til seks ukers intensivt gründerprogram for ingeniører og teknologer.

Varighet

27. februar til 7. april, 5 dager i uken.

Send søknad nå

Problemsolvers #2

Som NITO-medlem får du nå mulighet til å være med på gründerprogrammet ProblemSolvers for ingeniører og teknologer.

  • Ønsker du å utforske muligheten for å skape din egen arbeidsplass?
  • Ønsker du å bli gründer, men mangler idé eller team?
  • Har du en idé, og lyst til å teste hvor god den er?
  • Er du arbeidsledig ingeniør? Dette er tiden for å prøve noe nytt.

Se vinnerne for 2016.

Beskrivelse

ProblemSolvers er et 6-ukers program hvor man genererer og evaluerer forretningsideer. Målet etter endt program er at deltakerne teamer opp og starter bedrift basert på ideene som har blitt testet.

I seks uker vil du jobbe side om side med 19 andre personer i samme situasjon og med samme mål. Vi jobber og lærer primært gjennom praktisk arbeid, spedd på med forelesninger og foredrag fra fagpersoner og gründere.

Søknad

Søknad etterfølges av intervju av aktuelle kandidater.

Programmet avsluttes med en Demo Day, hvor de nydannede teamene får mulighet til å presentere ideene sine foran Oslos innovasjonsmiljø.

Ender du ikke opp med ide eller team og jakten på fast jobb fortsetter, vil du i hvert fall kunne skille deg ut fra mengden med ProblemSolvers på CV'en.

"Næringslivet i dag har et stort fokus på omstilling for eksisterende bedrifter. Kunnskap og interesse for utvikling av nye forretningsområder vil derfor være et konkurransefortrinn på arbeidsmarkedet." Freddy Thorsen, avdelingsleder NITO Oslo og Akershus

Programmet kan kombineres med dagpenger fra NAV da programmet ikke er tilknyttet en utdanningsinstitusjon, og ikke gir noen formell kompetanse. Starter du bedrift etter endt program kan du søke om å beholde dagpenger under oppstart i opptil 9 mnd.

Forutsetninger

Forutsetning for deltakelse er at du er ingeniør med mulighet til å sette av tid 6 uker; 5 dager i uka, at du er motivert og ikke redd for å prøve noe nytt. Programmet passer både for de med og uten egne ideer. Det som er viktig er at du ser utfordringer som muligheter, er positiv, liker å jobbe både selvstendig og i team og er opptatt av å gjøre de rundt deg gode.

Praktisk informasjon

Pris: kr 8.900,-
Som NITO-medlem får du automatisk 3.500,- i støtte fra oss hvis du blir plukket ut til deltakelse på dette kurset (Du betaler selv da bare 5.400,- for programmet). 
Sted: OHOI - Oslo House of Innovation
Varighet: 6 uker, 5 dager i uken
Søknadsfrist: 27. januar 2017

Send søknad nå

 THIS IS THE TIME TO TRY SOMETHING NEW