Gå til innhold
NITO Vestfold

Russisk rabalder - med Hans Wilhelm Steinfeldt - FULLTEGNET

Han har blitt servert kaffe av Putin, drukket vodka med Jeltsin, og han har kjent Gorbatsjov siden 1975. Hør Hans-Wilhelm Steinfeld fortelle om sitt fantastiske liv som korrespondent i Russland og på Balkan.

Kurset er fulltegnet


Er du interessert i historie, politikk og kraftfulle anekdoter passer dette foredraget for deg. Steinfeld har levd og åndet for Russland, internasjonal storpolitikk og kritisk journalistikk hele sitt liv. Denne kvelden byr Hans-Wilhelm publikum opp til et halvannen times foredrag du sjelden vil glemme.

Innhold

 

 • «Tillitens visittkort» mellom Norge og Russland gjennom 1000 års historie.
 • Den russiske manns problematiske selvbilde som aggresjonsfaktor. I russisk skjønnlitteratur stod «det overflødige mennesket» helt sentralt.
 • Russisk humor grundig illustrert.

«Russisk rabalder» avsluttes med kulturrabalderet rundt verdensberømte, russiske kulturskikkelser de siste 60 år.

Om Steinfeld

Jobbet for NRK i 37 år, hvorav 18 år som korrespondent i Moskva. Han har også vært NRKs korrespondent på Balkan med sete i Budapest og Beograd. Steinfeld er utdannet lektor i sovjetrussisk og økonomisk historie (Cand.philol) fra Universitetet i Bergen,og han studerte i Warszawa, Sarajevo og i Moskva. Han har i årevis forelest på NHHs Executive Master courses i internasjonalt lederskap. Steinfeld har utgitt 12 bøker, og han er tildelt Cappelen-prisen, Peer Gynt-prisen, Narvesen-prisen, Skandinaviska Journalistprisen og er innehaver av Litauens frihetsmedalje. I dag er han partner i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications AS.

Kjøp billettene via NITO til redusert pris

 • NITO-medlemmer betaler kun kr. 150 (ledsagere kr. 350) ved påmelding via NITO (ordinær pris kr. 375)
 • Skal du ha med ledsager må du huske å huke av for ledsageravgift i påmeldingsskjemaet 
 • Vi sender faktura for egenandeler til de som melder seg på via våre nettsider

Praktisk info om billetter og fakturering av egenandeler

Samarbeid med kulturhusene = et godt medlemstilbud

NITO Vestfold har et godt samarbeide med Nøtterøy kulturhus og Bølgen kulturhus i Larvik, og gjennom dette kan vi i løpet av året tilby våre medlemmer billetter til utvalgte arrangementer til fordelaktige priser.

 • Billetter til de utvalgte arrangementene publiseres på nito.no.
 • Billettene må bestilles via påmelding på NITOs nettsider.
 • Alle påmeldte får beskjed når påmeldingsfristen har gått ut om de har fått billetter eller ei. Tildelte billetter hentes ved inngangen på kulturhuset i forkant av forestillingen.
 • NITO sender faktura for innbetaling av egenandel(er).
 • Avbestiller du billetter før påmeldingsfristen er gått ut blir du ikke fakturert for egenandeler. 

For avbestillinger etter at påmeldingsfristen er gått ut, eller ev. uavhentede billetter, vil egenandelene bli fakturert og må betales.

Nøtterøy kulturhus
Bølgen kulturhus