Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Du trener ikke 700 timer på kødd!

Komiker Nils-Ingar Aadne vil fortelle om hvordan han gjennom «Prosjekt Toppidrett» viet et år av sitt liv til å gi alt for å nå sine mål.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

forside22.jpg

Vi har invitert en av Norges mest profilerte komikere, Nils-Ingar Adne, til en underholdene og sosial kveld på Studenthuset i Porsgrunn.

På en inspirerende, overraskende og morsom måte forteller komikeren om hvordan han gjennom «Prosjekt Toppidrett» viet et år av sitt liv til å gi alt for å nå sine mål.

Program

  • 18.30-18:45 Dørene åpnes og det vil bli mulighet til å kjøpe drikke i baren
  • 18.45-19:00 Velkommen ved Sivert Knutsen, leder av NITO Studentene USN
  • 19.00-20.00 Foredrag ved Nils-Ingar Aadne
  • 20.00  Sosial kveld på Studenthuset

Bli studentmedlem i NITO

Medlemskapet koster 300 kroner for hele studieperioden, og gir deg mange medlemsfordeler.

Bli medlem nå

Nils Ingar Aadne

  • Siden Nils-Ingar Aadne begynte med standup i 2003 har han blitt en av Norges mest brukte og profilerte komikere. Med over 1000 show i bagasjen gjennom de siste årene har han virkelig levd opp til VGs utnevnelse av Nils-Ingar som det nye store komikernavnet i Norge. I 2011 fikk han også Komiprisen for årets gjennombrudd.
  • Nils-Ingar har vært å se som fast medlem i programmet «Komiker i Arbeid» og som sidekick for Thomas og Harald i «Senkveld» gjennom fire sesonger på TV2. Han har også vært panelmedlem i «Underhuset» og programleder for flere programmer på TV2, blant annet «Underholdningsåret».
  • Høsten 2013 reiste han på en utsolgt norgesturné og julen 2013 gjorde han stor suksess som konferansier for «Lattergalla» med Bård Tufte Johansen, Johan Golden og Pernille Sørensen. Høsten 2015 reiste han på en omfattende norgesturné med stand-up-showet «EGO».
  • Med overstrømmende energi på scenen skildrer han observasjoner fra dagliglivet og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i. I tillegg er han glad i det dagsaktuelle nyhetsbilde og lager kontinuerlig tekster med det som inspirasjon.

Kommende arrangementer i Telemark

Meld deg på med det samme om noe er aktuelt for deg