Gå til innhold
Trim hjernen med NITO Ung
< Kurs og arrangementer

Hvordan stoppe viruset?

Teamwork er nøkkelen til suksess. Bare de beste agentene klarer å fullføre spillet, men er dere dyktige nok? Løs morsomme oppgaver og tren hjernen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Operation Mindfall kombinerer AR-teknologi og geolokasjonsteknologi for å skape en unik spillopplevelse utendørs. Dette er en blanding av Escaperoom og GPS-skattejakt i Kristiansands gater. Dere vil få utdelt nødvendig utstyr og får tilgang til en digital agent.  

Om oppdraget

Spider Tech har utviklet et virus som infiserer den menneskelige hjernen og gir organisasjonen full kontroll over offerets sinn. Du og ditt team har 2 timer på å finne og lage motgiften som stopper viruset. Dere må også hacke dere inn i hovedserveren til Spider Tech for å stoppe utsendelsen. 

Program

17.55: Oppmøte på NITO kontoret på Kjøita 
18.00: Operation Mindfall 

Praktisk

Vi må være minimum 6 deltakere og maks 20, så det blir først til mølla ved påmelding. 

Egenandeler blir fakturert fra NITO. Dersom man ikke melder avbud før påmeldingsfristen er ute, blir man fakturert kr 350. 

Kontaktperson NITO Ung

Malini Espeland 
E-post:
Mobil: 46807112 

Gjør som 90.000 andre ingeniører og teknologer

Ha en solid organisasjon i ryggen, få hjelp til å lykkes på arbeidsmarkedet og få tilgang til alle de gode medlemsfordelene.

Hva koster det?

Det koster 410,- per mnd. (4920,- per år) for deg som er i jobb. Husk at 3850,- er fradragsberettiget på skatten, vi innrapporterer dette for deg.

Andre aktuelle arrangementer i Agder