Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Kræsjkurs: Matematiske Metoder 1 Bachelor - NTNU Kalvskinnet

Stressa for eksamen i Matte 1? Få en god faglig repetisjon og et nytt perspektiv på stoffet. Superformidler Øystein Grøndahl vil i løpet av kurset lede deg gjennom viktige temaer, slik at du er godt rustet for eksamen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Dette kurset er kun for medlemmer av NITO. 

Gradestokk

Still forberedt til eksamen

Det vil bli en gjennomgang av sentrale temaer i pensum, og gode tips til hvordan du kan lykkes på eksamen. I tillegg til ren mattekunnskap gir kurset ekstra motivasjon til din kommende eksamen i matte 1. Dette er din sjanse til å friske opp, og sørge for at du kan det du burde før eksamen!

Kursholder vil være Øystein Grøndahl, læringsmiljøprisvinner, tidligere høyskolelektor, nå rådgiver og JAVA-utvikler. Kræsjkurs i matte har lenge vært en kjærkommen tradisjon blant NITO studenter over hele landet, og Øystein er kjent for å være en fantastisk dyktig foredragsholder. 

Vi gjør oppmerksom på at dette kurset ikke har en tilknytning til Matematikk 1 som holdes ved NTNU. NITO kjenner ikke til innholdet i årets eksamen i dette emnet.

Kursholder: Øystein Grøndahl - Foto Kristoffer Moene RødKursholder Øystein Grøndahl

Har omtrent 540 studiepoeng innenfor alt fra programmering, matematikk og fysikk til japansk bildekunst og vitenskapen bak glede.

Han har også undervist i matematikk og fysikk i høyere utdanning i 10 år, og holdt kurs ved nesten alle høgskolene og universitetene i Norge. Hans teknikker for å lære bort er bygd på egne og andres erfaringer. 

 

Sted: NTNU Kalvskinnet
Rom: KA-TBA001, Akrinn

Dette kurset er kun for medlemmer av NITO. 

 

Bli studentmedlem i NITO

Medlemskapet koster 350 kroner for hele studieperioden, og gir deg mange medlemsfordeler.

Bli medlem nå