Gå til innhold
Mann som skriver matematiske formler på en glasstavle. Bilde. Getty images
< Kurs og arrangementer

Kræsjkurs: Matte 1 - NTNU Gjøvik

Stressa for eksamen i Matte 1? Få en god faglig repetisjon og et nytt perspektiv på stoffet. Superformidler Øystein Grøndahl vil i løpet av kurset lede deg gjennom viktige temaer, slik at du er godt rustet for eksamen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Still forberedt til eksamen

Det vil bli en gjennomgang av sentrale temaer i pensum, og gode tips til hvordan du kan lykkes på eksamen. I tillegg til ren mattekunnskap gir kurset ekstra motivasjon til din kommende eksamen i matte 1. Dette er din sjanse til å friske opp, og sørge for at du kan det du burde før eksamen!

Kursholder Øystein Grøndahl er kjent for sin kunnskap innenfor faget og har mye erfaring med å undervise matematikk på en god og ryddig måte som har vist seg å hjelpe mange studenter å forstå vanskelige og utfordrende emner.

Praktisk:

  • Sted: NTNU Gjøvik, rom kommer
  • For oppdateringer: følge med på Facebook-eventet
  • Kurset er forneholdt studentmedlemmer i NITO. Ikke medlem ennå? Meld deg inn, se info under.
Vi gjør oppmerksom på at dette kurset ikke har en tilknytning til Matematikk 1 som holdes ved NTNU. NITO kjenner ikke til innholdet i årets eksamen i dette emnet.

Kursholder: Øystein Grøndahl - Foto Kristoffer Moene RødKursholder Øystein Grøndahl

Har omtrent 540 studiepoeng innenfor alt fra programmering, matematikk og fysikk til japansk bildekunst og vitenskapen bak glede.

Han har også undervist i matematikk og fysikk i høyere utdanning i 10 år, og holdt kurs ved nesten alle høgskolene og universitetene i Norge. Hans teknikker for å lære bort er bygd på egne og andres erfaringer. 

 

Bli studentmedlem i NITO

Medlemskapet koster 350 kroner for hele studieperioden, og gir deg mange medlemsfordeler.

Bli medlem nå