Gå til innhold
Øystein Grøndahl og matematikk
< Kurs og arrangementer

Kræsjkurs: Matematiske metoder 1 - NTNU Ålesund

Stressa for eksamen i Matte 1? Få en god faglig repetisjon og et nytt perspektiv på stoffet. Superformidler Øystein Grøndahl vil i løpet av kurset lede deg gjennom viktige temaer, slik at du er godt rustet for eksamen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Lær av de beste

Det vil bli en gjennomgang av sentrale temaer i pensum, og gode tips til hvordan du kan lykkes på eksamen. I tillegg til ren mattekunnskap gir kurset ekstra motivasjon til din kommende eksamen i Matte 1.Ved hjelp av gode arbeidsmetoder kan du bli enda bedre før eksamen. Dette er din sjanse til å friske opp, og sørge for at du kan det du burde før eksamen.

Kursholder vil være Øystein Grøndahl, læringsmiljøprisvinner, tidligere høyskolelektor, nå rådgiver og JAVA-utvikler. Kræsjkurs i matte har lenge vært en kjærkommen tradisjon blant NITO studenter over hele landet, og Øystein er kjent for å være en fantastisk dyktig foredragsholder.

Kursholder: Øystein Grøndahl - Foto Kristoffer Moene RødKursholder Øystein Grøndahl

Har omtrent 540 studiepoeng innenfor alt fra programmering, matematikk og fysikk til japansk bildekunst og vitenskapen bak glede.

Han har også undervist i matematikk og fysikk i høyere utdanning i 10 år, og holdt kurs ved nesten alle høgskolene og universitetene i Norge. Hans teknikker for å lære bort er bygd på egne og andres erfaringer. 

 

Vi gjør oppmerksom på at dette kurset ikke har en tilknytning til faget Matematikk 1 som holdes ved NTNU. NITO kjenner ikke til innholdet i årets eksamen i dette emnet.

Kurssted: NTNU i Ålesund, Fogdegården

Andre kurs og arrangement i NITO møre og Romsdal