Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Mindfulness - ro, fokus og overskudd i en hektisk hverdag

Mindfulness kan gi deg styrke, robusthet og prestasjonsevne langt utover det andre kjente metodikker kan. Du vil få med deg livsnyttige verktøy for å holde hode kaldt og hjerte varmt i en hektisk hverdag, både jobb og privat!

Kurset er fullt. Melder du deg på, kommer du på ventelisten. Du blir kontaktet så fort vi har ledig plass.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Målet med kurset

Du skal bli kjent med mindfulness og kunne starte med mindfulness-treningen umiddelbart. Du vil lære deg viktige verktøy og teknikker som du kan benytte både på jobb og privat.

  • Hva er mindfulness og mindfulness-trening?
  • Bedre prestasjoner med mental trening
  • Oppnå mer med mindre stress
  • Evnen til selvledelse over tid
  • Tips og triks for å komme i gang med mindfulness-treningen med en gang

Effektene av mindfulness-trening I 2003 publiserte Richard Davidson og hans kolleger en studie som demonstrerte at mindfulness-trening hadde positiv effekt på immunforsvaret hos friske mennesker. Dette markerte et skille i forskningen, og førte til en eksplosjon av studier som undersøkte de positive effektene av mindfulness-trening i en befolkning der stress er i ferd med å bli en av Vestens største helseutfordringer.

Anders Meland og kolleger fant i sin forskning at selv piloter og toppidrettsutøvere hadde nytte av mindfulness-trening. Med andre ord, siden Jon Kabat-Zinn's pioneer arbeid har mindfulness-trening i ulike former hjulpet store grupper til å få et bedre liv med mulighet til å nå målene sine.

Ingun 2.jpgIngun Mjaaland har faglig bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole og mange års erfaring som kurs og foredragsholder innen fysisk og mental trening, mindfulness lærer, mental trener i bedrifter, for privatpersoner og idrettsutøvere. Ingun sin «passion» er å gjøre hverdagene og livet så godt som mulig.

Program

NITO Ung er et nettverk for deg som er ny i arbeidslivet. Vi setter sammen noen interessante temamøter du kan ha nytte av i jobb og karriere.

NITO Ung - det du trenger i jobben i tillegg til faget!

NITO Ung

Vil du være med å arrangere temamøter for unge med-ingeniører og teknologer? NITO Ung er et nettverk av og for medlemmer i NITO som er relativt ny i arbeidslivet.

I NITO Ung får du mulighet til å utvikle deg selv og andre med kurs og foredrag om "det du trenger i tillegg til faget, for å lykkes i arbeidslivet".

Ta kontakt med