Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Møt en landskapsingeniør

NITO inviterer LING-studenter og andre LING-interesserte til et interessant foredrag med landskapsingeniør Zinnia Gjengstø fra Multiconsult.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Zinnia Gjengstø er utdannet landskapsingeniør fra NMBU og kommer til oss for å gi oss innsikt i hvordan arbeidsdagen til en landskapsingeniør er. Ettersom dette ikke er en bedriftspresentasjon, vil fokuset på foredraget være det faglige og Zinnias hverdag som LING.

Zinnia vil fortelle om ulike typer prosjekter hun jobber med som bekkeåpning, utvikle nye møteplasser og torg. Hun kommer også til å fortelle hvilke valgemner hun tok på studiet, i hvor stor grad emnee på studiet er nyttige i hennes nåværende jobb, samt komme med tips og anbefalinger.

Praktisk

NITO stiller opp med mat (sushi og astiatisk mat) siden vi vet at mange av dere skal videre til sen forelesning i ex.phil. Men av hensyn til matbestilling er det obligatorisk påmelding innen mandag 12:00.

BLI STUDENTMEDLEM I NITO

Studentmedlemskapet i NITO koster et engangsbeløp på kun 350,- og varer for resten av studieperioden.

Meld deg inn ved å sende SMS «NITO (mellomrom) din e-post» til 2160.

Du belastes 350,- på telefonregningen din og forblir medlem så lenge du studerer. Studentmedlemskapet i NITO gir deg mange fordeler. Les mer her: www.nito.no/student