Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Ønsker du bedre teknikk på løpingen din

For mye, for fort og for lite hvile. Det er oppskriften for å gå på en smell, mange nybegynnere går i den fellen når de løper.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Kroppen din har unike evner til å tilpasse seg økte belastninger og endringer, men den må få den tiden den trenger for å klare det. Det er ikke bare hjertet ditt som skal bli sterkere. Hele resten av kroppen din går også på sparebluss når den ikke belastes. Både lunger, blod- og karsystem og også systemet av skjelett, sener og muskler skal venne seg til økt belastning.

Faren for å bli skadet er størst i begynnelsen. For å unngå skader, må du øke treningsmengde og intensitet kontrollert og gradvis fra det nivået du er på.

Bli med på et løpeteknikkkurs med NITO Ung.

 

NITO Ung

Vil du være med å arrangere temamøter for unge med-ingeniører og teknologer? NITO Ung er et nettverk av og for medlemmer i NITO som er relativt ny i arbeidslivet.

I NITO Ung får du mulighet til å utvikle deg selv og andre med kurs og foredrag om "det du trenger i tillegg til faget, for å lykkes i arbeidslivet".

Ta kontakt med

Program

NITO Ung er et nettverk for deg som er ny i arbeidslivet. Vi setter sammen noen interessante temamøter du kan ha nytte av i jobb og karriere.

NITO Ung - det du trenger i jobben i tillegg til faget!

Løpekurs med Löpelabbet

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. 

image7vyuul.png

NITO Ung

God på jobben! - det du trenger i tillegg til faget