Gå til innhold
NITO Buskerud

Student: Presentasjonsteknikk-kurs

Å stå foran en forsamling kan være skremmende. Ønsker du å bli tryggere i rollen? Bevissthet og øvelse gjør deg til en bedre budskapsformidler. Kurset er også åpent for unge ordinære medlemmer.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Hver eneste dag presenterer vi noe, mer eller mindre bevist. I formelle og uformelle samtaler, på møter, på konferanser, gjennom foredrag eller når vi presenterer noe for lærere og medstudenter i en studiesituasjon.

Å bli en god formidler handler om å ta bevisste og gjennomtenkte valg. Hva skal du si, hvordan skal du si det, til hvem og i hvilken kontekst. Tid er et sentralt moment - har du tre minutter eller en time til rådighet for å få frem budskapet ditt? På kurset snakker vi om:

  • budskap og målgruppe
  • planlegging og forberedelser
  • retoriske grep og teknikker som løfter
På kurset får du praktiske tips du kan bruke allerede neste dag, både privat og på jobb.

Bevissthet og øvelse hjelper deg til å hente fram det beste i deg selv, og gir deg trygghet og ferdigheter i effektiv kommunikasjon.

- Vi ses på kurs!

Maya Twedt Berli

Foreleser på kurset er Maya Twedt Berli. Hun ble ansatt i NITO i 1999. Fra 2003-2011 var hun ordfører i Vegårshei kommune, og siden 2012 tilbake i NITO som regionsjef for sør. Hun har i tillegg vært aktiv i mange verv, hatt prosessleder-oppgaver i ulike utviklingsprosjekter, og vært foreleser på en lang rekke kurs.

Enkel bevertning ved kurslokalet fra kl. 15.30-16.00.
Faglig innhold fra kl. 16.00-19.30.