Gå til innhold
Sentraltomta indise Mo industrial Park (Photo: FREYR)
< Kurs og arrangementer

Freyr batterifabrikk - Bedriftspresentasjon

Teknologistudent? Kom og hør FREYR introdusere sine planer og ambisjoner for batterifabrikken. I tillegg til interessant innlegg kan vi friste med pizza og minigolf.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

 
* Påkrevd felt

FREYR Battery planlegger å utvikle opptil 43 GWh årlig produksjonskapasitet for battericeller innen 2025, og å posisjonere seg som en av Europas største battericelleleverandører. Produksjonsanleggene skal ligge i industriparken i Mo i Rana og vil utnytte Norges høyt kvalifiserte arbeidsstyrke og gode tilgang på lavkost, fornybar energi fra vann og vind.  

Bedriftspresentasjonen vil være i Teknologibygget i auditorium 1.022. Det starter med en presentasjon av FREYR der de forteller hvem de er og hva framtidsplanenen er. Deretter vil dere få høre fra forskjellige avdelinger hvordan en (u)vanlig arbeidsdag i FREYR er. 

De ønsker å bli bedre kjent med deltakerne gjennom en gruppeoppgave som presenteres i plenum. Under gruppeoppgaven blir det servert pizza. 

Etter gjennomført oppgave og presentasjon blir det buss til Tromsø Camping. Her er de ansatte hos FREYR tilgjengelige for spørsmål over et slag minigolf og noe godt å drikke.

Bedriften er tydelig på at de har et klart ønske om å bli godt kjent med dere, også ut over faglige kompetanse. Samtidig gis dere muligheten til å få vite mer om dem i en uformell setting.

FREYR har tiltrukket seg solide industri- og teknologiutviklere fra hele verden og teller for øyeblikket rundt 300 ansatte og innleiede konsulenter, og den videre rekrutteringen er i full gang.  

Program, Teknologibygget, auditorium 1.022:

16:15 Introduksjon av FREYR
17:00 Inndeling i grupper + oppgave
17:45 Gruppeframlegg (3 min)
18:15 Buss til Storgata camping
18:30 Mingling og minigolf

Velkommen til en trivelig kveld, vi gleder oss!

FREYR

FREYR Battery har globale ambisjoner, og skal levere rene, trygge, konkurranseledende battericeller med høy energitetthet til de raskt voksende globale markedene for elektriske kjøretøyer, energilagringssystemer og marineapplikasjoner.

I juli 2021 gikk FREYR på børsen i New York, noe som utløste egenkapital til industriutviklingen, og konstruksjonsarbeidet er allerede i gang for Customer Qualification Plant og testsenter. 

FREYRs forretningsmodell baserer seg på lisensiering av ulike teknologier og partnerskap. FREYR har signert en endelig lisens- og serviceavtale for bruk av amerikanske 24Ms SemiSolid teknologiplattform, utviklet ved MIT, for litium-ion batterier.  

Les mer om FREYR.

Spørsmål om arrangementet?

Kontakt Ruben Flaa enten på e-post eller mobil: 90769090.