Gå til innhold
Skåler med kakaobønner og sjokolade
< Kurs og arrangementer

Digital sjokoladesmaking med NITO

Bli med og nyt en smakfull aften sammen med andre NITO-medlemmer. Vi skal lære hva sjokolade er og hvorfor smaking av sjokolade vil gi deg spennende opplevelser.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Sjokoladesmaking

NITO inviterer til kurs i sjokoladesmaking. Dette er en introduksjon til sjokoladesmaking der man får lære hva sjokolade er og hvorfor smaking av sjokolade kan ligge på et like høyt nivå som smaking av vin og andre gourmetvarer. 

Kursholder er sjokoladekjenner/chief-tasting-officer Svein Magnus Sørensen. Han begynner med en kort introduksjon til sjokoladens historie, samt en gjennomgang av sjokoladeproduksjon, og hvordan variasjoner i de enkelte trinnene påvirker smaken.

Lær å smake

Deretter skal vi lære oss den beste måten å smake på sjokolade, og hva som kjennetegner de vanligste typene og opprinnelsene som finnes.

Underveis får man naturligvis også smake på en rekke høykvalitets sjokolader av forskjellige typer og merker. Disse omfatter alt fra melkesjokolader til rene mørke sjokolader fra forskjellige opprinnelser over hele verden, med hovedfokus på de mest smakfulle sjokoladene med 60%-70% kakaoinnhold.

Deltagerne får tilsendt den sjokoladen som skal smakes. Påmeldngen åpner onsdag 24.mars kl 12.00. Det er kun 15 plasser, så vær rask og meld deg på. 

Betalingsfrist for egenandel er mandag 5.april - betalingsinformasjon følger med deltagerbekreftelse. 

NITO Studentene NMBU

NITO Studentene er studentorganisasjonen for master- og bachelorstudenter innen ingeniør- og teknologifag. Vi er representert på studiesteder over hele landet, herunder på Norges miljø- og biovitenskapelige universitet der vi har et aktivt lokallag. I løpet av året tilrettelegger vi en rekke aktiviteter og tilbud for medlemmene våre. 

Send e-post til  for innspill eller spørsmål. 

BLI STUDENTMEDLEM I NITO

Studentmedlemskapet i NITO koster et engangsbeløp på kun 350,- og varer for resten av studieperioden.

Meld deg inn ved å sende SMS «NITO (mellomrom) din e-post» til 2160.

Du belastes 350,- på telefonregningen din og forblir medlem så lenge du studerer.

Studentmedlemskapet i NITO gir deg mange fordeler. 

Arrangementer for studentmedlemmer i NITO