Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Kræsjkurs for deg som studerer forkurs

NITO Studentene inviterer til kræsjkurs i matematikk for deg som studerer forkurs med superformidler Øystein Grøndahl. Han vil i løpet av kurset lede deg gjennom viktige temaer, slik at du er godt rustet for eksamen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler

Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema

Loading
* Påkrevd felt

Kurset er ment for studenter som skal ta eksamen på forkurs. Kurset tar for seg sentrale deler av pensum i, men kan naturligvis ikke dekke hele pensumet på en økt. Kursholder vet ikke hvordan eksamen vil se ut, og kurset arrangeres av NITO, uavhengig av studieinstitusjon.

I tillegg til ren mattekunnskap kan kurset gi ekstra motivasjon til din kommende eksamen. Ved hjelp av gode arbeidsmetoder kan du bli enda bedre før eksamen. Øystein går gjennom både teori, praktisk oppgaveløsning og eksamenstips. Dette er din sjanse til å friske opp kunnskapen din, og gi deg den repetisjonen du kanskje trenger.

Kursholder: Øystein Grøndahl - Foto Kristoffer Moene RødKursholder Øystein Grøndahl

  • Øystein Grøndahl har omtrent 540 studiepoeng innenfor alt fra programmering, matematikk og fysikk til japansk bildekunst.
  • Han har undervist matematikk, fysikk, programmering og annet i høyere utdanning i 15 år.
  • Gøystein har et eget talent for å legge fram stoffet slik at essensen blir tydelig og rommet for misforståelser blir lite. Han går gjennom både teori og praktisk oppgaveløsning.

Dette kurset er for NITO medlemmer. Er du ikke medlem enda?
Les mer, og meld deg inn her. 

Elise Haug Olsen

UNG-rådgiver