Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Kræsjkurs i matematikk for ingeniører

Går du ingeniørfag og skal ha eksamen i matematikk? Få en god faglig repetisjon og et nytt perspektiv på stoffet. Superformidler Øystein Grøndahl vil i løpet av kurset lede deg gjennom viktige temaer, slik at du er godt rustet for eksamen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

 
* Påkrevd felt

Det vil bli en innføring i grunnleggende teori og metoder i matematikk som er relevante for alle ingeniørstudier, gjennomgang av sentrale temaer i pensum, og gode tips til hvordan du kan lykkes på eksamen. 

Ved hjelp av gode arbeidsmetoder kan du bli enda bedre før eksamen. Dette er din sjanse til å friske opp, og sørge for at du kan det du burde før eksamen.

Kræsjkurs har lenge vært en kjærkommen tradisjon blant NITO studenter over hele landet. Dette kurset er spesielt relevant for studenter i Trondheim som tar faget IMAT1002 - Matematikk for ingeniørfag 1 dette semesteret. 

Kursholder vil være Øystein Grøndahl, læringsmiljøprisvinner, tidligere høyskolelektor, nå rådgiver og JAVA-utvikler. Øystein er kjent for å være en fantastisk dyktig foredragsholder.

Kursholder: Øystein Grøndahl - Foto Kristoffer Moene RødKursholder Øystein Grøndahl

  • Øystein Grøndahl har omtrent 540 studiepoeng innenfor alt fra programmering, matematikk og fysikk til japansk bildekunst.
  • Han har undervist matematikk, fysikk, programmering og annet i høyere utdanning i 15 år.
  • Gøystein har et eget talent for å legge fram stoffet slik at essensen blir tydelig og rommet for misforståelser blir lite. Han går gjennom både teori og praktisk oppgaveløsning.


Vi gjør oppmerksom på at dette kurset er uoffissielt og ikke direkte tilknyttet de ulike emnekodene for matematikk ved NTNU. 

Praktisk informasjon

  • Kurset holdes i auditorium S7, Sentralbygget ved NTNU Gløshaugen. 
  • Det blir enkel bevertning, men gjerne smør deg en liten nistepakke dersom du fort går tom. Gi beskjed i kommentarfeltet ved påmelding ved eventuelle allergier eller mathensyn. 
  • Notater fra kurset vil legges ut på Mine sider i etterkant av kurset.

Bli studentmedlem i NITO

Medlemskapet koster 350 kroner for hele studieperioden, og gir deg mange medlemsfordeler.

Bli medlem nå

NITO Ung i Trøndelag

Treff andre unge ingeniører og teknologer og skap felles nettverk i NITO Trøndelag.