Gå til innhold
Kollegaer som tegner på tavle. Foto: Tom Haga
< Kurs og arrangementer

Prosjektarbeid i arbeidslivet - metoder og prosjektledelse

Når du skal ut i arbeidslivet vil du garantert være involvert i prosjektarbeid. Trenger du mer innsikt i prosjektformen generelt og aktuelle prosjektmetoder spesielt? Delta på kurs og bli bedre rustet til å jobbe i prosjekt.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Prosjektledelse og arbeid i prosjekter er det mest anvendte formatet for å utvikle nye produkter og prosesser. Bygg- og anleggsprosjekter, IT-prosjekter og en rekke andre tar i bruk prosjektformatet.

Bli oppdatert

Er du usikker på om du har oppdatert kunnskap om prosjekt og prosjektmetodikk? Her er muligheten til å få en oppdatering. 

Lær mer om:  

  • Hvorfor prosjekter anvendes i så stor utstrekning. 
  • Viktige kjennetegn, muligheter og utfordringer i prosjekter. 
  • Prosjektmetodikker og gjennomføringsmåter som agile prosjekter, Scrum, Lean, Design Thinking og mer tradisjonelle innretninger som PRINCE2 og andre. 
  • Hvorfor prosjekter ofte er morsommere å jobbe i enn mer tradisjonelle arbeidsoppgaver, men også hvilke potensielle utfordringer og dilemmaer de kan medføre 
  • Hva betyr digitalisering og bærekraft for prosjekter og omvendt? 

Still sterkere

Bli med på kurs og still sterkere i rekrutteringsprosesser og når du skal starte i ny jobb.

Torgeir Skyttermoen er førstelektor i prosjektledelse tilknyttet OsloMet. Han har over 20 års erfaring med undervisning, kursing og praksis knyttet til prosjektledelse, ledelse og organisasjonsendringer. 

Torgeir er brennende opptatt av å formilde fagstoff på en engasjerende måte og har gitt ut flere fagbøker i prosjektledelse både nasjonalt og internasjonalt.  

Skyttermoen er også faglig leder ved School of Management ved OsloMet og har en bistilling i prosjektledelse ved Høgskolen i Innlandet. 


  

Studentarrangementer

Webinar, Norge, 24. mai 2021