Gå til innhold
TILLITSVALGT

Årets lokale forhandlinger privat sektor - kurs for kvinner

Er du som tillitsvalgt godt forberedt til årets lønnsoppgjør? I forkant av lønnsforhandlingene arrangerer NITO kurs som gjør deg oppdatert på tariffområdet.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Overnatting

Thon Hotel Vika Atrium

Feltet er påkrevd

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Kurset er nyttig for alle som deltar i lønnsforhandlinger. Det gir deg nødvendig informasjon og verktøy for det kommende oppgjøret. Her utveksles erfaringer, og får innblikk i hvordan forhandlinger skjer på ulike bedrifter og virksomheter. Du får et utvidet nettverk!

NITO er opptatt av å utjevne forskjeller. Alle skal i utgangspunktet bli behandlet likt. Siden det på enkelte arbeidsplasser er forskjeller på hva kvinner og menn får i lønn, tilbyr vi her et kurs som spesielt er rettet mot kvinner. Dette forholdet blir spesielt diskutert.

Etter gjennomført kurs har du tilegnet deg kompetanse innen;

  • Lønnssamtalen
  • Hvordan forhandle lønn - hva er viktig?
  • Hvordan skal overenskomstens forhandlingsbestemmelser forstås?

I tillegg skal du få større innsikt i forhandlingsspill og øke din generelle forhandlerkompetanse. Dette kurset inkluderer foredrag om hersketeknikker.

NITO dekker dine reise- og oppholdsutgifter og eventuell tapt arbeidsfortjeneste når du deltar på tillitsvalgtkurs.

Reiser og utgifter som NITO skal refundere

Du vil motta en bekreftelse fra NITO med program, deltakerliste og billettbestillingsskjema. Flybilletter skal ikke bestilles før du har mottatt bekreftelsen. 

Beregn tilstrekkelig reisetid til og fra hjem/kurssted til flyplass i henhold til kursprogrammets start- og stopptidspunkter (Fly-/tog-/bussholdeplass pluss oppmøtetid på flyplasser)