Gå til innhold
FAGNETTVERK

Temakveld: Blockchain Revolution & the Internet of Value

Historiens største disruption er på vei. Blockchain vil sette i gang et paradigmeskifte og revolusjere det internettet vi har i dag til et desentralisert Internet of Value.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Barneskirenn

AirBnb og Uber sin disruption av taxiindustrien og hotellbransjen er å sammenligne med et barneskirenn i forhold til hva Bitcoin kommer til å gjøre med penger. Verdens første globale og digitale valuta, Bitcoin, ble introdusert med en helt ny teknologi, kalt Blockchain. Denne teknologien har mer å by på enn "bare" Bitcoin.

Blockchain

Blockchain teknologi er på vei inn i samfunnet og om kort tid kommer nok du til å bruke det, kanskje til og med uten at du selv vet det. Bitcoin er ikke så vanskelig å forstå siden det er bare penger. Men blockchain er mer enn bitcoin. Det er ikke alltid så lett å se for seg hvordan ny teknologi fungerer og kan påvirket samfundet.

Temamøte

Målet med temamøte er at du skal få en enkel forståelse over hva blockchain er, hvordan det kan påvirke samfunnet utover bitcoin og hvordan det kan brukes.

Innhold

Foredraget er delt i to, en ikke-teknisk vinkling og en teknisk. Målet er å gi en introduksjon til hva Blockchain er, hva det kan brukes til og hvilken påvirkning det vil ha på verden. Det tekniske foredraget vil gå mer inn på hvordan Blockchain fungerer og økosystemet rundt.

Marius og Jørgen holder et foredrag med høy kvalitet. De er engasjerte og entusiastiske foredragsholdere, og møter godt forberedt. Innholdet er gjennomtenkt, grundig og relevant. De tar seg god tid til å besvare spørsmål under og etter foredraget, og de kommuniserer klart og tydelig.
- Ketil Parow, Head of Consulting Fundator AS

Revolusjon: Blockchain

En ikke-teknisk talk om hvordan hvordan blockchain kommer til å endre paradigmet i dagens internett til "The internet of value", hvor penger kan overføres like lett som informasjon. Blockchain eliminerer middelmannen ved desentralisering og etablerer innebygget tillit i kode. Hvilken konsekvenser vil dette ha for samfunnet?

Blockchain: Hvordan virker det?

Mer teknisk om hvordan blockchain fungerer. Foreleser vil forklare overordnet om hvordan forskjellige grunnleggende konsepter i blockchain fungerer og hva man kan bruke det til. Han lover å ikke vise kode og ta ting fra bunnen av så at ingen detter av toget slik at alle sitter igjen med nyttig kunnskap.

Forelesere

Jørgen Svennevik Notland og Marius Dahle Leiros

No-show

Vi gjør oppmerksom på at hvis du velger å ikke komme, uten å gi oss beskjed (no-show), vil du bli belastet kr. 400,- i gebyr. Dette for at vi skal kunne dekke opp kostnadene som påløper.

Beskjed om at du ikke kan delta må gis til ansvarlig sekretær dagen før gjennomføring.

Aktuelle kurs innen IKT