Gå til innhold
FAGNETTVERK

Lederforum: Hvordan skal du som leder prioritere når alt føles like viktig?

Tiden strekker ikke til, kravene er mange, forventningene enda flere, hva gjør du da? Hvordan skal du som leder prioritere når alt føles like viktig?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Strever du som sjef med å prioritere rett?

Vi inviterer til paneldebatt for å gi deg konkrete verktøy, tips og råd som gir deg muligheten til å prioritere bedre i en travel arbeidshverdag. I tillegg får du mulighet til å treffe likesinnede.

Kom på debatt og få gode råd og tips.

Enten du er ny som leder eller har vært leder i mange år, så er det å prioritere noe av det vanskeligste du gjør. Mange mener det som skiller gode og dårligere ledere, er nettopp evnen til å prioritere, og eksperter mener at spesielt i krevende tider er evnen til å prioritere noe av det viktigste du som leder gjør.

Du må vite hva du velger og hva du skal velge bort? Men hvordan skal du vite hvilke oppgaver som er viktige og haster, hva som er mindre viktig, men haster, hva som er viktig, men ikke haster, og hva som rett og slett er uviktig og heller ikke haster? Og hvordan fordeler du tiden din mellom disse oppgavene? Samtidig må du få medarbeiderne og overordnende med på de prioriteringene du gjør, og aksept for at du ikke rekker alt.

 

Debatten ledes av Jathushiga Bridget Rajah og Christina Gulbrandsen, som til vanlig leder podcasten Ingeniørenes stemme. 

 

Vi gleder oss til å se deg!

No-show

Vi gjør oppmerksom på at hvis du velger å ikke komme, uten å gi oss beskjed (no-show), vil du bli belastet kr. 400,- i gebyr. Dette for at vi skal kunne dekke opp kostnadene som påløper.

Beskjed om at du ikke kan delta må gis til ansvarlig sekretær dagen før gjennomføring.

Andre aktuelle kurs i ledelse og økonomi