Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

Felles tillitsvalgtsamling stat, kommune og Spekter

Treff andre tillitsvalgte fra arbeidsplasser i stat, kommune og spekterområdet. Vi utveksler erfaringer og lærer mer om tillitsvalgtsarbeidet vårt. Hva skjedde egentlig på kongressen i oktober?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Bedriftsgruppetillitsvalgte i avtaleområdene stat, kommune og Spekter samles til nettverksbygging, erfaringsutveksling og faglig oppdatering.

Leter du etter lokal tillitsvalgtsamling i privat sektor?

Lokal tillitvalgtsamling for Stat, Kommune og Spekter

"På denne tillitsvalgtsamling får du den oppgraderingen du trenger som tillitsvalgt, og en gylden mulighet for nettverksbygging." Thomas Rasmussen

Program

Høsten 2018 avholder NITO kongress, og vi vil oppsummere diskusjonene derifra og retningen NITO skal ta for de neste tre årene. 

  • TBA

Arrangør

NITO Oslo og Akershus stat
NITO Oslo og Akershus kommune
NITO Oslo og Akershus Spekter

Lokalt tariffutvalg

De lokale tariffutvalgene i NITO er første rekke, og skal ivareta bedriftsgruppenes og enkeltstående medlemmers interesser vedrørende lønn og arbeidsvilkår. Sammen med lokalkontoret arrangerer NITOs lokale avtaleutvalg konferanser og temamøter slik at du som tillitsvalgt alltid skal være oppdatert og best mulig i stand til å gjøre det viktige arbeidet i bedriftsgruppen din.

Tillitsvalgtsamling

Tillitsvalgtsamling arrangeres en til to ganger per år i alle NITOs avdelinger. Dette er en arena for deg som tillitsvalgt til å få siste oppdatering på hva som rører seg i NITO og forhandlinger fremover.

Tillitsvalgtsamlinger (også kalt lokal tariffkonferanse) er en viktig møte plass for tillitsvalgte, der erfaring og strategi blir diskutert i formelle og uformelle møterom.

Tillitsvalgtsamlinger er ofte sektorinndelt slik at du som bedriftsgruppetillitsvalgt  får god og tilpasset oppdatering.