Gå til innhold
To personer i samtale rundt et bord
< Kurs og arrangementer

NITO-Konferanse for tillitsvalde

Vi inviterer deg som tillitsvald frå bedriftsgruppe til opplæring i bedriftsgruppearbeid og forhandlingar. Som alltid er nettvekrsbygging viktig og her vil du møte fleire med lang erfaring som kan være gode ressursar inn i ein forhandlingssituasjon.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Program

  • 14.00 - Oppstart
  • 14.30 - ABC for bedriftsgrupper v. Lars-Petter Jevnaker - vi ser på kva aktivitetar ei bedriftsgruppe kan gjennomføre, kor ein kan søke hjelp, kva kontaktar ein kan dra nytte av dersom ein skal i drøftingsmøter og andre utfordringar som dukkar opp i desse koronatider.
  • 17.00 - Forhandling v. Yngve Sjølset - her ser vi på forhandlingsteknikk og drøftar årets unike situasjon.
  • 18.30 - Oppsummering i plenum
  • 19.30 - Middag

Tidspunkta er vegleiande og det blir lagt opp til gode pausar og moglegheit for nettverksbygging og diskusjonar rund tema som ikke er hovuddinnhald.

Foredragsholdere

yngve sjølset portrett web.JPG Yngve Sjølset, er medlem av tariffutvalg privat i NITO og tariffutvalg privat i NITO Hordaland. 

Sjølset vil dra oss igjennom forhandlingar og gi oss tips og triks til ulike situasjonar som kan dukke opp.

 

Lars-Petter har sitt virke knytt til organisasjonsutvikling, men i tillegg har han vore engasjert i både kursing og rettleiing av arbeidssøkjarar. Gjennom sitt arbeid i NITO har han særskild kompetanse på næringslivet på Vestlandet.

Les om smittevern for arrangementer i NITO

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider

Vær oppmerksom på følgende: 

  • Ikke møt opp på arrangementet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon  
  • Husk god hånd- og hostehygiene 
  • Så langt det lar seg gjøre bør man unngå å benytte kollektivtransport. Dersom man må benytte kollektivtransport, skal man unngå rushtiden. Følg lokale råd om bruk av munnbind etc. 
  • Hold én meters avstand til andre møtedeltakere til enhver tid  
  • Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)

Se også: NITO og koronapandemien