Gå til innhold
Smilende person
< Kurs og arrangementer

Lokal tariff konferanse Rogaland, privat sektor

Er du tillitsvalgt i bedriftsgruppe, har du mulighet til å delta på lokal tariff konferanse og nettverkssamling på ærverdige Hotel Victoria.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

onsdag 02.12.2020 17:00-20:00

Feltet er påkrevd

 

Hvilke erfaringer har vi fra årets lønnsoppgjør og hva kan vi vente oss framover?

Hvordan har pandemien påvirket dine muligheter til å delta aktivt i tillitsvalgt arbeid og hva gjør du dersom arbeidsgiver nekter deg å delta?

Har det kommet endringer i avtaleverket som du bør kjenne til?

Lokal tariff konferanse er en arena for deg som tillitsvalgt til å få siste oppdatering på hva som rører seg i NITO og forhandlinger framover.

Disse samlingene er viktige møteplasser for deg som er engasjert som tillitsvalgt i NITO der erfaring og strategi blir diskutert i formelle og uformelle møterom.

Lokal tariff konferanse er vanligvis sektorinndelt slik at du som bedriftsgruppetillitsvalgt får god og tilpasset oppdatering.

Program

  • Resultater fra årets lønnsoppgjør
  • Tillitsvalgte og Korona
  • Valg av delegater  l Sentral tariffkonferanse
  • Status for forhandlingene av avtaleverket
  • Middag

Dersom du av hensyn til smittevern er forhindret fra å delta fysisk på møte, vil vi likevel ha deg med og legger derfor opp til at det vil være mulig å delta også via Teams, husk å krysse av for dette slik at vi har oversikt over hvem som kommer til å delta fysisk.

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider. 

NITO og koronaepedemien

Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via epost@nito.no (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)