Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Lokal tillitsvalgtsamling, privat sektor

Lokalt tariffutvalg i privat sektor, Oslo og Akershus inviterer til samling. Hva har hjemmekontoret gjort med oss? Hvordan har årets situasjon påvirket lønnsforhandlingene?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Overnatting

SON SPA

Feltet er påkrevd

Aktiviteter

fredag 13.11.2020 15:00-13:00

Samlingen vil ta for seg presentasjon av European Work Council, nytt fa Tariffutvalget om aktuelle saker, NITO Ung, hvordan de jobber og hvordan situasjonen i dag påvirker, hjemmekontor: psykososiale påvirkninger med hjemmekontor og det å bli isolert. Hvordan mangel på kommunikasjon kan påvirke hvordan vi samarbeider og forholder oss til medarbeidere

 

NITO Privat, Oslo og Akershus inviterer tillitvalgte fra bedriftsgruppene til en nettverkssamling på Son Spa. Vi oppdaterer hverande, holder tariffutvalgets årlige nominasjonsmøte og diskuterer nåtid og framtid.

Program (foreløpig)

  • European Works Council - har du lurt på NITOs engasjement internasjonalt?
  • Nå-situasjon og lønnsforhandlinger
  • NITO Ung - utvalget som jobber med kommuniaksjon og nettverksbygging for nyutdannede yrkesaktive medlemmer i NITO
  • Hvordan påvirker mangel på kommunikasjon hvordan vi samarbeider og forholder oss til medarbeidere. Har hjemmekontor forandret oss som medarbeidere?
  • Årlig møte (lokalt tariffutvalg, NITO Privat) med innstilling til valg av nytt tariffutvalg.

Tillitsvalgtsamling

Tillitsvalgtsamling er det samme som en tariffkonferanse  og arrangeres en til to ganger per år i alle NITOs avdelinger. Dette er en arena for deg som tillitsvalgt til å få siste oppdatering på hva som rører seg i NITO og forhandlinger framover.

Disse samlingene er viktige møteplasser for deg som er engasjert som tillitsvalgt i NITO der erfaring og strategi blir diskutert i formelle og uformelle møterom.

Tillitsvalgtsamlinger er ofte sektorinndelt slik at du som bedriftsgruppetillitsvalgt får god og tilpasset oppdatering.

Lokalt tariffutvalg

De lokale tariffutvalgene i NITO skal først og fremst ivareta bedriftsgruppenes og enkeltstående medlemmers interesser om lønn og arbeidsvilkår. Sammen med lokalkontoret arrangerer NITOs lokale tariffutvalg konferanser og temamøter slik at du som tillitsvalgt alltid skal være oppdatert og best mulig i stand til å gjøre det viktige arbeidet i bedriftsgruppen din.

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider

Vær oppmerksom på følgende: 

  • Ikke møt opp på arrangementet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon  
  • Husk god hånd- og hostehygiene 
  • Så langt det lar seg gjøre bør man unngå å benytte kollektivtransport. Dersom man må benytte kollektivtransport, skal man unngå rushtiden. Følg lokale råd om bruk av munnbind etc. 
  • Hold én meters avstand til andre møtedeltakere til enhver tid  
  • Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)

Se også: NITO og koronapandemien

Kurs og arrangementer i Oslo og Akershus

Se hva som skjer i avdeling Oslo og Akershus framover.