Gå til innhold
NITO Østfold

Lokal tillitsvalgtsamling - alle sektorer

Bli med på tillitsvalgtsamling. Nettverksbygging og oppdatering av deg som tillitsvalgt er hovedfokus. Få også med deg Gard Jenssen sitt foredrag om Smart City.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Viktig møteplass

Meld deg på nå for å sikre at du får plass på denne viktige samlingen for deg som bedriftsgruppetillitsvalgt. 

Nettverk

Samlingen holdes på Inspiria Science Senter. Dette gir gode muligheter til bli godt kjent med andre tillitsvalgte i samme situasjon som deg.

På denne tillitsvalgtsamling får du den oppgraderingen du trenger som tillitsvalgt, og en gylden mulighet for nettverksbygging.

Program

17.30    Registrering og pizza
18.00    Åpning
18.10    Foredrag: Fredrikstad – Ille smart.

Smartby-arbeidet i Fredrikstad er i full gang. Vi hører fra Gard Jenssen, programleder for Smart Fredrikstad, om status og planer for arbeidet. Hva er egentlig en «smart by», hvorfor er data viktig og hva i all verden er «kvadruppel helix» - er spørsmål han har lovet å svare på.

19.00     NITOs lønnspolitikk ved hovedstyremedlem Kjetil Lein
19.15     Pause
19.30    Vi deler oss i Privat og Offentlig sektor – tariffarbeid/lønnsforhandlinger

Fra sentralt tariffutvalg Privat stiller Tom Helmer Christoffersen og fra sentralt tariffutvalg kommune stiller Gro Gaarder sammen med Kjetil Lein fra hovedstyret.

21.00    Slutt

Viktig om deltakelse på tillitsvalgtkurs og -arrangementer

Dersom kurset arrangeres av en annen avdeling enn den du lokalt er medlem av; ta kontakt med din lokale avdeling for nærmere avtale. OBS: Ikke bestill fly- og togbillett før dette er avtalt.

Se for øvrig NITOs reisepolicy (Min side)

Tillitsvalgtes rett til permisjon for å delta på tillitsvalgtopplæring fremgår av tariffavtaler for det enkelte avtaleområde.

 

Tillitsvalgtsamling

Tillitsvalgtsamling arrangeres en til to ganger per år i alle NITOs avdelinger. Dette er en arena for deg som tillitsvalgt til å få siste oppdatering på hva som rører seg i NITO og forhandlinger fremover.

Tillitsvalgtsamlinger (også kalt lokal tariffkonferanse) er en viktig møte plass for tillitsvalgte, der erfaring og strategi blir diskutert i formelle og uformelle møterom.

Tillitsvalgtsamlinger er ofte sektorinndelt slik at du som bedriftsgruppetillitsvalgt  får god og tilpasset oppdatering.