Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

Lokal tillitsvalgtsamling - privat sektor

Bli med på vårens tur til København. Treff tillitsvalgte i privat avtaleområde og del erfaringer fra 2018. Hvordan er utsiktene for 2019?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Nettverk

NITO Oslo og Akershus Privat inviterer alle tillitsvalgte, i privat sektor Oslo og Akershus, til en helg med faglig og sosialt påfyll.

Er du tillitsvalgt eller sitter i et bedriftsgruppestyre på din arbeidsplass?

Da er denne samlingen for deg. På denne tillitsvalgtsamling får du den oppgraderingen du trenger som tillitsvalgt, og en gylden mulighet for nettverksbygging. Dette er tilpasset deg som tillitsvalgt i privat sektor i Oslo og Akershus.

Som tillitsvalgt i Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer møter man på utfordringer hver dag. Sammen former vi utvikling.

Program

Program for samling NITO Oslo og Akershus privat

Tillitsvalgtsamling

Tillitsvalgtsamling arrangeres en til to ganger per år i alle NITOs avdelinger. Dette er en arena for deg som tillitsvalgt til å få siste oppdatering på hva som rører seg i NITO og forhandlinger fremover.

Tillitsvalgtsamlinger (også kalt lokal tariffkonferanse) er en viktig møte plass for tillitsvalgte, der erfaring og strategi blir diskutert i formelle og uformelle møterom.

Tillitsvalgtsamlinger er ofte sektorinndelt slik at du som bedriftsgruppetillitsvalgt  får god og tilpasset oppdatering.

Praktisk informasjon

  • Husk ID/ Pass

Arrangør

Lokalt tariffutvalg (Tidl. avtaleutvalg, LAU P) for privat sektor i Oslo og Akershus.

Lokalt tariffutvalg

De lokale tariffutvalgene i NITO er første rekke, og skal ivareta bedriftsgruppenes og enkeltstående medlemmers interesser vedrørende lønn og arbeidsvilkår. Sammen med lokalkontoret arrangerer NITOs lokale avtaleutvalg konferanser og temamøter slik at du som tillitsvalgt alltid skal være oppdatert og best mulig i stand til å gjøre det viktige arbeidet i bedriftsgruppen din.