Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Lokal tillitsvalgtsamling - stat, kommune og Spekter

Treff andre tillitsvalgte fra arbeidsplasser i stat, kommune og spekterområdet. Vi utveksler erfaringer og lærer mer om tillitsvalgtsarbeid.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Bedriftsgruppetillitsvalgte i avtaleområdene stat, kommune og Spekter samles til nettverksbygging, erfaringsutveksling og faglig oppdatering. Kanskje får du svar på hvorfor Oslo kommune streiket i år, mens Oslo universitetssykehus valgte å la vær? Hvor nære var de en konflikt? Hvorfor?

Lokal tillitvalgtsamling for Stat, Kommune og Spekter

"På denne tillitsvalgtsamling får du den oppgraderingen du trenger som tillitsvalgt, og en gylden mulighet for nettverksbygging." Thomas Rasmussen, leder lokalt tariffutvalg kommune

Leter du etter lokal tillitvalgtsamling for privat sektor? 

Lokal tillitvalgtsamling, privat - 22.-23. november 2019

Program

  • TBA

Programkomiteen jobber for øyeblikket med å sette sammen et interessant NITO-faglig program, sammen med interessante temaer for å utvikle deg som tillitsvalgt. Programmet legges ut snart.

Arrangør

NITO Oslo og Akershus stat
NITO Oslo og Akershus kommune
NITO Oslo og Akershus Spekter

Tillitsvalgtsamling

Tillitsvalgtsamling arrangeres en til to ganger per år i alle NITOs avdelinger. Dette er en arena for deg som tillitsvalgt til å få siste oppdatering på hva som rører seg i NITO og forhandlinger fremover.

Tillitsvalgtsamlinger (også kalt lokal tariffkonferanse) er en viktig møte plass for tillitsvalgte, der erfaring og strategi blir diskutert i formelle og uformelle møterom.

Tillitsvalgtsamlinger er ofte sektorinndelt slik at du som bedriftsgruppetillitsvalgt  får god og tilpasset oppdatering.