Gå til innhold
Bygg nettverk og kompetanse på NITO Intro 1
< Kurs og arrangementer

NITO Intro 1 Arendal via teams (dag)

Hva vil det si å være tillitsvalgt? På NITO Intro 1 får du grunnleggende innføring i din rolle som tillitsvalgt. Bli kjent med hvilke verktøy du har for å løse dine oppgaver som tillitsvalgt best mulig.

Kurset er fullt. Melder du deg på, kommer du på ventelisten. Du blir kontaktet så fort vi har ledig plass.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle fysiske kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 31. mai. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Norsk arbeidsliv er i stadig endring. Som ny tillitsvalgt går du en spennende og utviklende tid i møte. For at du skal føle deg trygg i rollen og få en god innføring i hva det vil si å være NITO-tillitsvalgt skal du så raskt som mulig gjennomføre dette kurset.

NITO Agder vil holde kurset via Teams

Vi starter opp kl. 11.30, og gir deg som deltar mulighet til å kjøpe inn mat/snacks for kr. 250 som du får refundert. Du kjøper mat selv og legger kvittering/utgiften i Unit4 under diverse utlegg.

Tidsrommer på kurset vil bli redusert, og lengden på foredraget er foreløpig uklart – siden og infoen blir oppdatert. Lenke til teams blir sendt til alle deltakere.

Tema

  • Rollen som tillitsvalgt
  • Dine verktøy på nito.no
  • Grunnleggende om forhandlinger

Om du har vært tillitsvalgt i flere år, eller om du lurer på hva tillitsvalgtrollen går ut på, vil du også ha nytte av å delta på dette tillitsvalgtkurset. 

Vi bruker tiden vår mer effektivt når vi forstår rollen og vet hvordan organisasjonen fungerer. I NITO får du et stort nettverk, og du blir fort kjent med andre tillitsvalgte.

Praktisk

Kurset er engasjerende, lærerikt og basert på aktiv dialog. Vi vil også bruke NITOs nettsider underveis i kurset.

Kursleder: Tor Asbjørn Bjørnstad, rådgiver i NITO. 

Hva dekker NITO?

NITO dekker reise- og oppholdsutgifter samt eventuell tapt arbeidsfortjeneste for tillitsvalgte som deltar på tillitsvalgtkurs.

NITO Intro 2 og 3

Alle NITOs tillitsvalgtkurs finner du under menypunktet Tillitsvalgt i kursoversikten

Meld deg gjerne på både NITO 1, 2 og 3 for ditt avtaleområde med det samme. Det er lettere å finne tid i kalenderen om kursene er planlagt i god tid.