Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

NITO Intro 1 - Fokserød (dag)

Hva vil det si å være tillitsvalgt? På NITO Intro 1 får du grunnleggende innføring i din rolle som tillitsvalgt. Bli kjent med hvilke verktøy du har for å løse dine oppgaver som tillitsvalgt best mulig.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

NITO Intro 1 foto Tom Haga.jpg

Norsk arbeidsliv er i stadig endring. Som ny tillitsvalgt går du en spennende og utviklende tid i møte. For at du skal føle deg trygg i rollen og få en god innføring i hva det vil si å være NITO-tillitsvalgt skal du så raskt som mulig gjennomføre dette kurset. Også du som har vært tillitsvalgt i flere år vil ha nytte av å delta på dette tillitsvalgtkurset. 
 
Vi bruker tiden vår mer effektivt når vi forstår rollen og vet hvordan organisasjonen fungerer. I NITO får du et stort nettverk, du blir fort kjent med andre tillitsvalgte. 

Tema på NITO Intro 1: 

Rollen som tillitsvalgt 
Dine verktøy på nito.no 
Grunnleggende om forhandlinger 

Praktisk:

Kurset starter med lunsj. For de som har lyst og anledning anbefaler vi også at du melder deg på inspirasjonssamlingen for tillitsvalgte samme sted. Dette arrangementet starter med middag kl. 17:30.

- Kurset var en kjempefin introduksjon til NITOs tillitsvalgtverden. Det åpnet mine øyne til en virkelighet full av muligheter og utfordringer.
Malini Sarah Espeland

Hva dekker NITO?

NITO dekker reise- og oppholdsutgifter samt eventuell tapt arbeidsfortjeneste til tillitsvalgte som deltar på tillitsvalgtkurs.

Kommende arrangementer i Vestfold

Sjekk oversikten og meld deg på ev. andre aktuelle arrangementer med det samme:

Universitetet i Sørøst-Norge (USN) Campus Vestfold, Borre, 14. november 2019