Gå til innhold
NITO Vestfold

NITO Intro 1 - Tønsberg (dagtid)

Hva vil det si å være tillitsvalgt? På NITO Intro 1 får du grunnleggende innføring i din rolle som tillitsvalgt. Bli kjent med hvilke verktøy du har for å løse dine oppgaver som tillitsvalgt best mulig.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Norsk arbeidsliv er i stadig endring. Som ny tillitsvalgt går du en spennende og utviklende tid i møte. For at du skal føle deg trygg i rollen og få en god innføring i hva det vil si å være NITO-tillitsvalgt skal du så raskt som mulig gjennomføre dette kurset.

Også du som har vært tillitsvalgt i flere år vil ha nytte av å delta på dette tillitsvalgtkurset.

Vi bruker tiden vår mer effektivt når vi forstår rollen og vet hvordan organisasjonen fungerer. I NITO får du et stort nettverk, og du blir fort kjent med andre tillitsvalgte.

Tema på NITO Intro 1

  • Rollen som tillitsvalgt
  • Dine verktøy på nito.no
  • Grunnleggende om forhandlinger

Praktisk informasjon

  • 11:30 Lunsj - Gi beskjed om matallergier i tekstfeltet 
  • 12:00 - 16:00 Kurs

Parkering: Du blir tatt bilde av når du kjører inn på området og du må betale på automaten når du drar. Du kan eventuelt laste ned MICASA-appen og bruke den.

Utgifter: Ved levering av reiseskjema vil du få dekket utgifter til transport og eventuell tapt arbeidsfortjeneste. Du finner skjemaer og mer informasjon her

- Helt herlig, dette kurset trengte jeg! Nå forstår jeg mer av sammenhengene i norsk arbeidsliv sett i forhold til min arbeidsplass. Jeg ble bevisst på flere verktøy og vet nå hvordan jeg kan ta de i bruk. Kurset var nødvendig for meg som ny tillitsvalgt.
Jonathan Faundez, tillitsvalgt NITO Oslo

GRATIS

NITO dekker reise-, oppholdsutgifter og eventuell tapt arbeidsfortjeneste.

Rett til fri? Hjemmel om permisjon for tillitsvalgtkurs