Gå til innhold
Kursdeltaker NITO Intro 1. Foto:Tom Haga, 2019
< Kurs og arrangementer

NITO Intro 1 - Trondheim

Er du ny som tillitsvalgt eller nysgjerrig på hva dette innebærer? På NITO Intro 1 får du grunnleggende innføring i rollen som tillitsvalgt. Bli kjent med hvilke verktøy man har for å løse oppgaven som tillitsvalgt best mulig.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle fysiske kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

tirsdag 18.08.2020 16:30-15:00

Dersom du skal delta på kurs i forhandlinger påfølgende dag, tilbyr NITO å dekke overnatting.

tirsdag 18.08.2020 20:00-22:00

Feltet er påkrevd

Norsk arbeidsliv er i stadig endring. Som ny tillitsvalgt går du en spennende og utviklende tid i møte. For at du skal føle deg trygg i rollen og få en god innføring i hva det vil si å være NITO-tillitsvalgt skal du så raskt som mulig gjennomføre dette kurset. Også du som har vært tillitsvalgt i flere år vil ha nytte av å delta på dette tillitsvalgtkurset. 

Vi bruker tiden vår mer effektivt når vi forstår rollen og vet hvordan organisasjonen fungerer. I NITO får du et stort nettverk, du blir fort kjent med andre tillitsvalgte.

Tema på NITO Intro 1:

  • Rollen som tillitsvalgt
  • Dine verktøy på nito.no
  • Grunnleggende om forhandlinger

Praktisk

  • Enkel servering fra kl 16.30
  • Kursstart kl. 17.00
  • Kurset avsluttes med felles middag kl 20.00

Kursholder

Per Koen Kolstad, regionsjef NITO Midt, og Kasy Røe rådgiver NITO Trøndelag.

Forhandlingskurs neste dag

For en tillitsvalgt er lønnsforhandlinger en viktig oppgave. Derfor tilbyr vi forhandlingskurs allerede neste dag. På forhandlingskurset lærer du det grunnleggende om forhandlingene og får nyttige tips om gjennomføringen og om hva du skal være bevisst på. Deltar du begge kurs dekker vi overnatting.

 Bli en bedre forhandler

Hva dekker NITO?

NITO dekker reise- og oppholdsutgifter samt eventuell tapt arbeidsfortjeneste for tillitsvalgte som deltar på tillitsvalgtkurs.

Kommende kurs og konferanser for NITO-tillitsvalgte

NITO Intro er grunnopplæring for tillitsvalgte fordelt på tre kurs. De gjennomføres trinnvis. Her får du kunnskap om organisasjon, synlighetsarbeid, avtaleverk, arbeidsmiljølov og forhandlinger. NITO Intro gjør deg tryggere og mer effektiv som tillitsvalgt. Benytt også muligheten for å delta på andre kurs, temamøter, samlinger og konferanser. Her bygger du viktig nettverk.

Alle NITOs tillitsvalgtkurs finner du under menypunktet Tillitsvalgt i kursoversikten

Meld deg gjerne på både NITO 1, 2 og 3 for ditt avtaleområde med det samme. Det er lettere å finne tid i kalenderen om kursene er planlagt i god tid.