Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

NITO Intro 1 Haugesund

Kva vil det seia å vera tillitsvald? På NITO Intro 1 får du grunnleggande innføring i di rolle som tillitsvald. Bli kjend med kva verktøy du har for å løysa dine oppgåver som tillitsvald best mogleg.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Norsk arbeidsliv er i stendig endring. Som ny tillitsvald går du ei spanande og utviklande tid i møte.

For at du skal kjenna deg trygg i rolla og få ei god innføring i kva det vil seia å vera NITO-tillitsvald skal du så raskt som mogleg gjennomføra dette kurset. Jamvel du som har vore tillitsvald i fleire år vil ha nytte av å ta del på dette kurset for tillitsvalde.

Me brukar tida vår meir effektivt når me forstår rolla og veit korleis organisasjonen fungerer. I NITO får du eit stort nettverk, du blir fort kjend med andre tillitsvalde.

Tema på NITO Intro 1

  • Rolla som tillitsvald 
  • Dine verktøy på nito.no 
  • Grunnleggande om forhandlingar

Praktisk

Kurset startar med enkel servering.

- Kurset var en kjempefin introduksjon til NITOs tillitsvalgtverden. Det åpnet mine øyne til en virkelighet full av muligheter og utfordringer.
Malini Espeland, tillitsvalgt fra Agder

Kommende kurs og konferanser for NITO-tillitsvalgte

NITO Intro er grunnopplæring for tillitsvalgte fordelt på tre kurs. De gjennomføres trinnvis. Her får du kunnskap om organisasjon, synlighetsarbeid, avtaleverk, arbeidsmiljølov og forhandlinger. NITO Intro gjør deg tryggere og mer effektiv som tillitsvalgt. Benytt også muligheten for å delta på andre kurs, temamøter, samlinger og konferanser. Her bygger du viktig nettverk.

Reiser og utgifter dekkes av NITO

Skjema for reiseregning, reisebestilling og utgiftsrefusjoner (Krever pålogging)