Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

NITO Intro 1

Hva vil det si å være tillitsvalgt? På NITO Intro 1 får du grunnleggende innføring i din rolle som tillitsvalgt. Bli kjent med hvilke verktøy du har for å løse dine oppgaver som tillitsvalgt best mulig.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Norsk arbeidsliv er i stadig endring. Som ny tillitsvalgt går du en spennende og utviklende tid i møte. For at du skal føle deg trygg i rollen og få en god innføring i hva det vil si å være NITO-tillitsvalgt skal du så raskt som mulig gjennomføre dette kurset.

Tema 

  • Rollen som tillitsvalgt
  • Dine verktøy på nito.no 
  • Grunnleggende om forhandlinger 


Om du har vært tillitsvalgt i flere år, eller om du lurer på hva tillitsvalgtrollen går ut på, vil du også ha nytte av å delta på dette tillitsvalgtkurset.

Vi bruker tiden vår mer effektivt når vi forstår rollen og vet hvordan organisasjonen fungerer. I NITO får du et stort nettverk, og du blir fort kjent med andre tillitsvalgte.

Praktisk

Kurset er engasjerende, lærerikt og basert på aktiv dialog. Vi vil også bruke NITOs nettsider underveis i kurset så alle bes derfor ta med PC eller nettbrett. 

Foredragsholdere

Jan Einan, avdelingsleder NITO Sogn og Fjordane og Stian Nyhus, regionsjef NITO Vest.

NITO dekker dine reise- og oppholdsutgifter og eventuell tapt arbeidsfortjeneste når du deltar på tillitsvalgtkurs. 

Reiser og utgifter som NITO skal refundere

Dersom du har behov for flyreise eller hotell kontakt avdelingskontoret for nærmere informasjon. Reisebestilling skal alltid gjøres gjennom NITOs reisebestillingsskjema. Dette finner du veien til gjennom lenken over. Når du bestiller reisen skal du bruke prosjektnr "L030".

Kommende kurs og konferanser for NITO-tillitsvalgte

NITO Intro er grunnopplæring for tillitsvalgte fordelt på tre kurs. De gjennomføres trinnvis. Her får du kunnskap om organisasjon, synlighetsarbeid, avtaleverk, arbeidsmiljølov og forhandlinger. NITO Intro gjør deg tryggere og mer effektiv som tillitsvalgt. Benytt også muligheten for å delta på andre kurs, temamøter, samlinger og konferanser. Her bygger du viktig nettverk.