Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

NITO Sør høstkonferanse 2023

Bli med på høstens store eventyr med spennende program og mulighet for å danne nettverk med andre tillitsvalgte i regionen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Overnatting

Scandic Park Sandefjord

Hotell er påkrevd

Aktiviteter

fredag 27.10.2023 10:00-14:00

Aktivitetsvalg er påkrevd

lørdag 28.10.2023 09:00-14:00

lørdag 28.10.2023 13:30-14:30

Høstkonferansen avsluttes lørdag 28.10 kl 13.15. Ved å bekrefte denne aktivitet, bekrefter du som deltaker at du skal spise lunsj lørdag 28.10 kl 13:30.

 
* Påkrevd felt

Som tillitsvalgt representerer du medlemmene på din arbeidsplass og er en viktig ambassadør for NITO. Det kan være krevende. Vi ønsker å bidra slik at du får påfyll og er trygg i rollen din.

Konferansen inkludere faglig påfyll, sosial samling og hyggelige tillitsvalgtkollegaer. Få inspirasjon og benytt anledningen til å videreutvikle ditt NITO-nettverk.

Konferansen kan blant annet friste med:

 • Thina Saltvedt, sjefsanalytiker for bærekraft finans Nordea
 • Åsta Skjervøy, prosjektleder Fremtiden i våre hender
 • Gunstein Instefjord, leder for forbrukerpolitikk i Forbrukerrådet

Se utfyllende program her

Tapas og konsert!

Istedenfor den tradisjonelle tre-rettes middagen har vi booket eget lokale for deltakerne av konferansen. Det vil bli mulighet til å mingle med gamle kjente og danne nye bekjentskaper, samtidig som du spiser nydelig tapas og er på konsert.

Vi har vært så heldige å få booket Knut Roppestad. Han er fremdeles en av landets fineste og best bevarte hemmeligheter. Knut er en aktiv musiker både i Vestfold og i USA, og spiller hovesaklig bluegrass og gospel, i tillegg til gode gamle coverlåter

Ønsker du spennende program, engasjerte tillitsvalgte og å oppleve Knut Roppestad med hans vakre og gjennomførte låter, er du velkommen høstkonferansen i Sandefjord

Meld deg på nå for å sikre at du får plass på denne viktige samlingen for deg som tillitsvalgt. Begrenset antall plasser.

Praktisk informasjon for Buskerud, Telemark og Vestfold

 • Tillitsvalgtes rett til permisjon for å delta på tillitsvalgtopplæring fremgår av tariffavtaler for det enkelte avtaleområde.
 • Dersom du som tillitsvalgt har behov for å få dekt tapt arbeidsfortjeneste, ta kontakt med ditt avdelingskontor for avklaring.
 • Tillitsvalgte i Buskerud, Telemark og Vestfold får dekket reiseutgifter på offentlig transport.
 • Gi beskjed om allergier eller andre mathensyn i fritekstfeltet ved påmelding

Praktisk informasjon for Agder

 • Tillitsvalgte som deltar på konferansen, får dekt tap av arbeidsfortjeneste.
  Tillitsvalgtes rett til permisjon for å delta på tillitsvalgtopplæring fremgår av tariffavtaler for det enkelte avtaleområde.
 • Tillitsvalgte får dekket reiseutgifter, hvor det legges opp til samkjøring i privatbiler. Dette vil organiseres fra avdelingskontoret.
 • Gi beskjed om allergier eller andre mathensyn i fritekstfeltet ved påmelding.