Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Regional tillitsvalgtsamling - Hedmark og Oppland

Delta på den viktigste lokale møteplassen for deg som er bedriftsgruppetillitsvalgt i Innlandet! Her får du aktuell info om lønnsoppgjøret, avtaler og rettigheter. Du kan utveksle erfaringer og knytte nettverk med andre tillitsvalgte fra regionen. I tillegg kan du være med på et spennende program om utvikling infrastrukturløsninger for bærekraftig utvikling og vekst i Innlandet.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Overnatting

Scandic Hotel Hamar

Feltet er påkrevd

Aktiviteter

torsdag 30.01.2020 13:00-18:30

Vennligst kryss av for hvilke programdeler du deltar på.

torsdag 30.01.2020 19:00-21:00

fredag 31.01.2020 08:30-13:30

Programmet for samlingen er to-delt. På dag 1 av samlingen avholder vi Innlandets ingeniørkonferanse. Denne delen av programmet er åpent for alle medlemmer og andre interesserte. Dag 2 av samlingen er forbeholdt NITO-tillitsvalgte i Innlandet. Her blir du oppdatert om aktuelle temaer innen lønn og tariff.

Du som er leder eller medlem i et NITO-bedriftsgruppestyre, eller plasstillitsvalgt for en lokal gruppe i Innlandet bør delta her. NITO dekker dine reisekostnader og overnatting på Scandic Hotel Hamar. Dersom du ikke får fri med lønn, dekker vi også tapt arbeidsfortjeneste

Ved påmelding velger du hvilke deler av programmet du ønsker å delta på, samt om du har behov for overnatting. 

Program

torsdag 30.1. Innlandets ingeniørkonferanse

Kan du tenke deg Innlandet uten veier, jernbane, rent vann eller elektrisitet? Denne infrastrukturen representerer selve ryggraden i samfunnet og det er helt avgjørende at den blir forvaltet og videreutviklet i takt med samfunnets behov. Innlandets ingeniørkonferanse handler i år om infrastrukturløsninger for bærekraftig utvikling og vekst i Innlandet.

kl. 12.30-18.30 med etterfølgende middag

Konferansier er Kjetil E. Lein, visepresident i NITO og ingeniør i Kongsvinger kommune.

fredag 31.1. Regional tillitsvalgtsamling

Her blir du oppdatert om aktuelle temaer innen lønn og tariff. Det blir satt av god tid til erfaringsutveksling mellom tillitsvalgte fra samme avtaleområde.

kl. 08.30-13.00 med etterfølgende lunsj

Rett til fri? Hjemmel om permisjon for tillitsvalgtkurs