Gå til innhold
Fire smilende mennesker som sitter ved et bord
< Kurs og arrangementer

Tillitsvalgtsamling - privat tariffutvalg

Bli med på årets digitale tillitsvalgtsamling. Treff tillitsvalgte i privat avtaleområde og del erfaringer fra 2020. Hvordan er utsiktene for 2021?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Nettverk

NITO Oslo og Akershus Privat inviterer alle tillitsvalgte, i privat sektor Oslo og Akershus, til en ettermiddag med faglig og sosialt påfyll.

Sammen med andre tillitsvalgte får du inspirasjon og kunnskap. På tillitsvalgtsamling, for deg i en bedriftsgruppe, møter du andre tillitsvalgte, utveksler erfaring, lærer og blir en mer efffektiv tillitsvalgt. Dette er tilpasset deg som tillitsvalgt i privat sektor i Oslo og Akershus.

Som tillitsvalgt i Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer møter man på utfordringer hver dag. Sammen former vi utvikling.

Program

  • Oppdatering fra Tariffutvalget NITO Privat
  • Hva jobbes det med fremover
  • Lønnsforhandlinger
  • Prognoser for 2021

I tillegg kommer Ingun Mjaaland og snakker om hvordan pandemien har påvirket oss. Stress er blant de vanligste helseproblemene på norske arbeidsplasser og kan være et stort hinder for den enkelte og arbeidsmiljøet. Disse utfordringene ser ikke ut til å ha blitt mindre under pandemien, heller tvert imot.

For å kunne mestre livets nedturer og oppturer, kan det være nyttig å kjenne til hvordan endringer og stress påvirker oss. Viktigst av alt - hva kan vi gjøre for å ha det best mulig og redusere belastningen stress gir, slik at det unødvendige stresset blir mindre. 

Tema: 

  • Hvordan fungerer kroppen under press/stress og når livet ikke blir som forventet?
  • Hvordan vi som enkeltpersoner kan styrke vår robusthet, slik at vi kan stå i utfordrende situasjoner med minst mulig negativt stress. 
  • Eksempler på beste praksis på arbeidsplassen: Hva kan du som tillitsvalgte bidra med i dags situasjon, som kan ha positivt betydning for andre kolleger. 

 

Arrangør

Lokalt tariffutvalg (Tidl. avtaleutvalg, LAU P) for privat sektor i Oslo og Akershus.

Lokalt tariffutvalg

De lokale tariffutvalgene i NITO skal først og fremst ivareta bedriftsgruppenes og enkeltstående medlemmers interesser om lønn og arbeidsvilkår. Sammen med lokalkontoret arrangerer NITOs lokale tariffutvalg konferanser og temamøter slik at du som tillitsvalgt alltid skal være oppdatert og best mulig i stand til å gjøre det viktige arbeidet i bedriftsgruppen din.

Kommende arrangement for tillitsvalgte Oslo Akershus