Gå til innhold
Tillitsvalgt Patrick Mostad
< Kurs og arrangementer

Tillitsvalgtsamling NITO Privat, Oslo og Akershus

Bli med på vårens tur til Kiel. Treff tillitsvalgte i privat tariffområde og del erfaringer fra 2019. Hvordan er utsiktene for 2020?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Nettverk

Sammen med andre bedriftsgruppetillitsvalgte får du inspirasjon og kunnskap. På tillitsvalgtsamling møter du andre tillitsvalgte, utveksler erfaring, lærer og blir en mer efffektiv tillitsvalgt.

På denne samling får du den oppgraderingen du trenger som tillitsvalgt, og en gylden mulighet for nettverksbygging.

Programmet på denne samlingen vil bli tilpasset deg som er tillitsvalgt i en bedriftsgruppe i privat sektor i Oslo- og Akershusområdet.

Program

  • TBA

Oppmøte senest kl. 13.00 (Husk pass!). Programmet starter kl. 13.45

Arrangør

NITO Privat, Oslo og Akershus

Tillitsvalgtsamling

Tillitsvalgtsamling er det samme som en tariffkonferanse  og arrangeres en til to ganger per år i alle NITOs avdelinger. Dette er en arena for deg som tillitsvalgt til å få siste oppdatering på hva som rører seg i NITO og forhandlinger fremover.

Disse samlingene er viktige møteplasser for deg som er engasjert som tillitsvalgt i NITO, der erfaring og strategi blir diskutert i formelle og uformelle møterom.

Tillitsvalgtsamlinger er ofte sektorinndelt slik at du som bedriftsgruppetillitsvalgt  får god og tilpasset oppdatering.

Lokalt tariffutvalg

De lokale tariffutvalgene i NITO er i første rekke, og skal ivareta bedriftsgruppenes og NITOs enkeltstående medlemmers interesser vedrørende lønn og arbeidsvilkår. Sammen med lokalkontoret arrangerer NITOs lokale tariffutvalg konferanser og temamøter slik at du som tillitsvalgt alltid skal være oppdatert og best mulig i stand til å gjøre det viktige arbeidet i bedriftsgruppen din.

For deg som er tillitsvalgt

(krever pålogging)