Gå til innhold
Deltakerne på topptillitsvalgtsamlingen på Nythun 2020
< Kurs og arrangementer

Topptillitsvalgtsamling for Hedmark og Oppland

Endelig kan styrene i NITO Oppland og NITO Hedmark igjen invitere til topptillitsvalgtsamling på Nythun. Sett av helgen 21.-23. januar 2021 og bli med på en inspirerende samling i nydelige omgivelser.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

fredag 21.01.2022 17:00-13:00

Kryss av under dersom du deltar med ledsager. Overnatting i dobbeltrom. Kostnad for ledsager er 1900 kroner + drikke og gjøres opp direkte med Nythun ved avreise.

 

Vi samler tillitsvalgte fra avdelingsstyrene, tariffutvalgene, valgkomiteene, NITO Ung, pensjonistutvalgene og studentenes lokallag.  

Sammen skal vi legge grunnlaget for et innholdsrikt og spennende år for våre tillitsvalgte og medlemmer. Det blir lagt opp til gode motiverende foredrag, arbeid med handlingsplan og mulighet til å bli bedre kjent på tvers av utvalg og avdelingsgrenser. 

Vi håper du har anledning til å delta og bidra til at Innlandsavdelingene får et godt utgangspunkt for 2022. 

Nærmere informasjon om programmet publiseres her i løpet av høsten. 

Hold av helgen og meld deg på allerede nå!

Ta med din bedre halvdel og vis fram NITO

Ledsagere inviteres til å delta mot en egenandel på 1900 kroner. Dette inkluderer overnatting i dobbeltrom og bespisning. Drikke kommer i tillegg. Alle kostnader som gjelder ledsagere gjøres opp direkte med Nythun ved avreise. For ledsagere gis det anledning til å være med på relevante programposter, samt de sosiale delene av programmet. 

Om stedet

Vi har brukt Nythun Høyfjellstue i mange år, og det er en grunn til at vi kommer tilbake år etter år. Nythun er først og fremst stedet hvor du føler deg hjemme og spiser godt, og har blitt rangert som distrikts-Norges 3. beste spisested. I tillegg har de en varm og trivelig atmosfære som bare må oppleves.