Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Tillitsvalgtsamling, privat sektor (DFDS)

Vi lever i en turbulent tid, hvor det kan synes som om hverken politikere eller ledere vet hva som vil treffe rundt neste sving. Meld deg på og diskuter framtiden med andre tillitsvalgte.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

Nettverk

Sammen med andre bedriftsgruppetillitsvalgte får du inspirasjon og kunnskap. På tillitsvalgtsamling møter du andre tillitsvalgte, utveksler erfaring, lærer og blir en mer effektiv tillitsvalgt. Med en historisk høy prisvekst i 2022 har vi mye å diskutere med hensyn på 2023.

På denne samling får du den oppgraderingen du trenger som tillitsvalgt, og en gylden mulighet for nettverksbygging.

Programmet på denne samlingen er tilpasset deg som er tillitsvalgt i en bedriftsgruppe i privat sektor i Oslo- og Akershusområdet.

Program

Programstart kl 15.00, innsjekk senest kl 14.00. Det blir enkel servering i konferanserommet fra kl 14.30.

Vi har med oss Cecilie Klæboe som fasilitator når vi skal snakke om organisasjonsendring, omstilling og tilnærminger til usikre tider i arbeidslivet. Hvordan håndterer man usikre utfordringer på en trygg og god måte?

Hva kan jeg som tillitsvalgt bidra med for å skape en forutsigbar arbeidsplass og trygghet for mine medlemmer?

Detaljert program blir lagt ut på denne siden ca. en måned før avreise.

NT-02157_500.jpgCecilie Klæboe

Cecilie Klæboe er en dreven rådgiver, prosessveileder og kursholder med erfaring fra flere store konsulentselskaper. Hun har jobbet som HR sjef og med programmer innen lederutvikling, lederstøtte og karriereutvikling. I dag jobber hun med rekruttering, utvikling av ledere og medarbeidere og karriere-coaching i Advisi.

Klæboe er filolog og har lang erfaring som både leder og medarbeider. Hun er opptatt av å skape og styrke relasjoner, og er spesielt interessert i lederutvikling, coaching og kommunikasjon, samt vanskelige samtaler og konflikthåndtering.

Arrangør

NITO Privat, Oslo og Akershus

Nyhavn_9-15_København.jpg

Vi lever i en turbulent tid, hvor det kan synes som om hverken politikere eller ledere vet hva som vil treffe rundt neste sving. Hvordan håndterer vi som NITO-tillitsvalgte dette? Hva trenger vi å utvikle og forstå for å håndtere situasjonen?

Tillitsvalgtsamling

Tillitsvalgtsamling arrangeres en til to ganger per år i alle NITOs avdelinger. Dette er en arena for deg som tillitsvalgt til å få siste oppdatering på hva som rører seg i NITO og forhandlinger fremover. Tillitsvalgtsamlinger (også kalt tariffkonferanse eller tariffsamling) er en viktig møteplass for bedriftsgruppetillitsvalgte, der erfaring og strategi blir diskutert i formelle og uformelle møterom.

Tillitsvalgtsamlinger er ofte sektorinndelt slik at du som bedriftsgruppetillitsvalgt får god og tilpasset oppdatering.

Lokalt tariffutvalg

De lokale avtaleutvalgene i NITO er første rekke, og skal ivareta bedriftsgruppenes og medlemmers interesser vedrørende lønn og arbeidsvilkår. Sammen med lokalkontoret arrangerer NITOs lokale avtaleutvalg konferanser og temamøter slik at du som tillitsvalgt alltid skal være oppdatert og best mulig i stand til å gjøre det viktige arbeidet i bedriftsgruppen din. 

For deg som er tillitsvalgt

(krever pålogging)