Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

NITO Stat workshop

Er du som tillitsvalgt i staten godt nok rustet til årets lokale forhandlinger og vet du hva som er nytt i hovedtariffavtalen?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle fysiske kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Overnatting

Thon Hotel Opera

Feltet er påkrevd

NITO avlyser alle fysiske arrangementer

NITO opprettholder normal medlemsservice så langt det lar seg gjøre, men avlyser fra og med 12. mars alle kurs og arrangementer. Dette gjelder fram til og med 30. juni 2020. Påmeldte deltakere vil bli kontaktet.

NITO og koronaviruset

forhandling tre personer rundt bord bred foto Tom Haga.JPG

Samlingens tre hovedpunkter er som følger:

Ny hovedtariffavtale i staten

I 2020 er det hovedtariffoppgjør i staten noe som medfører endringer i hovedtariffavtalen (HTA) som er relevant for deg som tillitsvalgt. På samlingen vil vi gå vi gjennom de viktigste endringene og diskuterer hvordan du som tillitsvalgt kan forberede seg til høstens lokale forhandlinger

Den norske modellen

Den norske modellen er unik og den omhandler hvordan arbeidslivet i Norge er organisert - og får stor del av æren for at Norge er et av verdens beste land å bo i!

Samtidig er mange usikre på hva den norske modellen egentlig er. Vi belyser dette nærmere på samlingen.

Sosial påvirkning

Hver dag påvirker du - og du lar deg også påvirke, av andre personer og grupper. Kjenner du til hvilke mekanismer som virker, og er du bevisst på de ulike prinsippene for å drive påvirkning? Vi ser her på psykologien som ligger bak og viser hvordan du kan benytte deg av dette i din rolle som tillitsvalgt.

Etter samlingen er du som tillitsvalgt godt rustet til å møte vårens hovedtariffoppgjør og lokale forhandlinger.

Hva dekker NITO?

NITO dekker reise- og oppholdsutgifter samt eventuell tapt arbeidsfortjeneste for tillitsvalgte som deltar på tillitsvalgtkurs.

Reiser og utgifter som NITO skal refundere

Du vil motta en bekreftelse fra NITO med program, deltakerliste og billettbestillingsskjema. Flybilletter skal ikke bestilles før du har mottatt bekreftelsen. 

Reiseregning, reisebestilling og utgiftsrefusjoner

Rett til fri? Hjemmel om permisjon for tillitsvalgtkurs